Kış Masalı

Tarihler: 13 Mart 2009 Cuma ~ 13 Mart 2009 Cuma 13 Mart Cuma Saat 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Oyuncular Kahvesi - Cem Safran Sahnesi

Ücret: Tam 16,00 YTL - Indirimli 9,00 YTL

Nereden Alınır: Ticketturk Satış Noktaları, www.ticketturk.com, Ticketturk Çağrı Merkezi: 0212 478 06 00 ve Oyuncular Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Rumeli Han 88/4 Kat:2 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 13 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2009 ~ Mar 13, 2009

"Aşk korkunç şey kızım, korkunç şey..."
"Yabanım, sevgilim, esmerim, sebebim; bir gün bir kış masalında sevip yitirdiğim"... Soğuk bir kış gecesinde bir dağ evinde bulunan beş kişi. Geçmişin acı veren anıları, bugünün tedirgin eden gerçekliği ve bir Sezen Aksu şarkısının dizeleri eşliğinde kabusa dönüşen uykusuz bir gece.

Sema yıllardır görmediği arkadaşı Aynur`dan kendisinden yardım isteyen bir mektup alınca, onu ve kocası Mahir`i Bolu yakınlarındaki dağ evlerinde ziyarete gelir. Şimdi en yakın arkadaşıyla evli olan Mahir onun eski nişanlısıdır. Ancak Sema beş yıl aradan sonra ilk kez gördüğünde Mahir`i de, Aynur`u da tanımakta güçlük çeker. Yaşadıkları büyük aşk ikisini de çok değiştirmiştir.

Yıllar önce en sevdiği iki insanı sessizce, gönülsüzce birbirlerine emanet etmiş olan Sema şimdi iki yabancıyla karşı karşıyadır. Çaresizce ondan yardım uman iki yabancıyla. Üstelik onlara yardım edebilmek için yalnız bir gece vardır önünde. Dışarda kurtların uluduğu, içerde telefonların çalışmadığı kapalı bir mekanda geçirilecek uzun, yorucu, boğucu bir tek gece... Ne kadar yakınmış meğer ölüm aşka, aşk ölüme...

Yazan-Yöneten: H. Can Utku
Oynayanlar: Pelin Doğru (Sema), Deniz Hande Karaman (Aynur), Artun Özsemerciyan (Mahir), Gülçin Kaya (Nuriye), Ufuk Karagöz (Mahir)
Afiş Tasarım: Artun Özsemerciyan
Detaylı bilgi için: http://www.otekihayatlar.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT