Klan

Tarihler: 28 Ekim 2019 Pazartesi ~ 28 Ekim 2019 Pazartesi 28 Ekim 2019 19:30

Yer: %100 Studio

Ücret: Tam - 88.00 TL Öğrenci - 55.00 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2019 ~ Eki 28, 2019
KLAN oyunu, 28 Ekim'de %100 Studio'da sizlerle.

Yazan: Ahmet Sami Özbudak
Yönetmen: Ayşenil Şamlıoğlu
Proje Tasarımı: Esra Dermancıoğlu
Oyuncular: Esra Dermancıoğlu, Halil Babür
Işık Tasarımı: Ayşe Sedef Ayter
Dekor - Kostüm: Makbule Mercan
Müzik: Çiğdem Erken
Hareket Stilizasyonu/Koreografi: Canberk Yıldız
Yapım: Tebdil-i Mekan, SGM, Önem Günal Agency

Dijital alemin karanlık perileri...

“Klan” oyunu iki tane sosyal medya fenomeninin bu yeni dünyanın dilini konuşurken ve o dünyada bir hayat kurarken nasıl savrulduklarını gözler önüne seriyor. Dijital paravandan öne yansıyanların şenlikli görüntüsü, arka tarafa gizlenmiş yalnızlıkların ve korkuların garip kontrastı bu oyunda karşımıza çıkıyor. Kadın, Memo diye bir adamla yaşamaktadır, onunla olan her anını, her duygusunu takipçileriyle paylaşmaktadır. Ne tuhaftır ki bahsi çok geçenMemo bir türlü görünmez seyircilere. Erkek ise her gün farklı şekilde kendini yaralayarak, hüzünlü şiirler ve yazılar okuyarak diri tutmaya çalışmaktadır takipçilerini. Sosyal medyada var olmak, ne olursa olsun ilgi görmek kısa zamanda hayatlarının vazgeçilmez bir unsuru olmuştur. Kahramanlarımız günün birinde, bir şekilde bir araya gelirler, garip bir tesadüftür bu. Belki de bir tesadüf değil, dijital dünyanın bir kurgusudur onları birleştiren. İşte bu bir araya gelişin ve onların kendi ‘klan’larına karşı verdileri sınavın melankolik ve çocuksuhikayesi, 80 dakikalık bir serüvenle seyirci karşısına çıkıyor. Klan, dijital dünyanın artılarını veya eksilerini tartışmak yerine, insanların içlerindeki karanlık dehlizlerin bir dijital platform üzerinde nasıl sese ve görüntüye dönüşebileceğini araştırıyor. Oyunda kadın rolünü Esra Dermancıoğlu, erkeği ise Halil Babür oynuyor.

Oyundan;
Erkek: Seni istersen gezdirebilirim. Bunun üstüne gidebiliriz.
Kadın: Beni öldürmek mi istiyorsun?
Erkek: Sana rehberlik yaparım, çay içeriz, elin ayağın titrerse bana sarılırsın.
Kadın: Bir gün yapacağım, yalnız.
Erkek: Şu an film sahnesi gibi olmadı mı?
Kadın: Evet, kamera karşı tarafta bir yerde sanki.

- 16 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Belirtilen saat etkinlik başlangıç saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Öğrenci bileti kapasiteyle sınırlıdır ve öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekebilir.- Biletler numarasızdır. Koltuk numaraları dağıtımı; etkinlik başlamadan 2 saat önce salon kapısından yapılmaya başlanır ve oyun başlayana kadar devam eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT