Köstekgiller Sürpriz Karışım

Tarihler: 19 Mart 2016 Cumartesi ~ 19 Mart 2016 Cumartesi 19 Mart 12:00 - 19 Mart 16:00

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 29.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2016 ~ Mar 19, 2016
Köstebekgiller, yepyeni müzikaliyle şubat ve mart ayları boyunca çocukların karşısında!

Beyazperde de elde ettiği büyük başarıyla dikkat çeken Köstebekgiller, şimdi de yepyeni bir müzikal ile çocukların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Köstebekgiller, "Sürpriz Karışım" müzikaliyle, minik sanatseverler için unutulmayacak bir sürpriz yapacak. Şimdiye dek televizyon ve sinema ekranlarında gördüğü Köstebekgiller familyasını, tiyatro sahnesinde canlı olarak izleme şansına erişecek olan çocuklar için her aşaması ince bir şekilde düşünülen müzikal, 2016 yılında tüm illerde sahnelenecek.

Tiyatro yazarlığını ve yönetmenliğini Yücel Turgut'un yaptığı, müziklerini Fatih Veli Ölmez'in özel olarak hazırladığı oyundaki dansların koreografisi Ziver Armağan Açıl’a emanet... Tolga Güleryüz’ün organizatörlüğünde, özenle hazırlanmış müzikalde Köstebekgiller ailesinin en sevilen karakterlerinden Mustafa Oral’ın sesi ile Boyo; Gizem Gülen’in sesi ile Süslü; Sabanur Aksoy’un sesi ile Kösteban ve Mehmet Güler’in sesi ile Köstan Amca oynuyor. Oyunda bu karakterlerin yanı sıra Köstebekgiller’e, Oburman (Yücel Turgut), Sıska (Serkan İnceler), Baykuş ve Bayan Köpek (Hande Kıvrıkoğlu) gibi karakterler de oyunculukları ile eşlik ediyorlar. Tamamen kostümlü oynanacak oyunda Köstebekgiller, kostümlerini Oğuz Doğan, Burcu Ermiş, Mert Şehun, Işıl Akpınar giyerek karakterlere hayat verecekler. Sahne ışıklarında da İlker Tuzcu imzası bulunuyor.

Sağlıklı beslenmenin önemi vurgulanıyor!

Ailelerin çocuklarıyla beraber 45 dakika boyunca keyifli vakit geçirebileceği oyun, çocuklara sağlıklı beslenmenin önemini vurgulayarak, onlara bu özelliği kazandırabilmeyi amaçlıyor. Miniklerin eğlenerek öğreneceği mesajlar içeren müzikalin hikayesinde ise sürekli abur cubur, fast food gibi zararlı yiyeceklerle beslenerek şişmanlayan ve bu konudan şikayetçi olan Oburman’ın, Köstebekgiller'in iksirini ele geçirme çabalarından dolayı başına gelenler anlatılıyor. Birden kilo vermeye çalışarak bünyesine daha da zarar veren Oburman, düştüğü zor durumdan Köstebekgiller’in verdiği ders sayesinde kurtuluyor.

- Tüm çocuklar bilete tabidir.- Etkinlik belirtilen saatte başlayacaktır.- Profesyonel kayıt cihazları salona alınmaz.- Organizasyon şirketi uygunsuz davranış gösteren katılımcıları bilet ücretini iade ederek konser alanının dışına çıkarma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT