Kozmik Birliğin Kahramanları

Tarihler: 03 Şubat 2023 Cuma ~ 03 Şubat 2023 Cuma 03 Şubat 13:00 - 03 Şubat 15:00

Yer: Duru Tiyatro - Watergarden Performans Merkezi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Barbaros Mah. Kızılbegonya Sok. No.10/1 B.Ataşehir Ataşehir İstanbul

Telefon: 216 504 75 25

Web: https://watergarden.com.tr

E Posta: info@watergarden.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2023 ~ Şub 3, 2023

Kozmik Birliğin Kahramanları, çocuklarla buluşuyor!

Türkiye'de ilk kez uygulanan yeni bir formatla hazırladığımız “Kozmik Birliğin Kahramanları -Interaktif Uzay Macerası” oyunumuzda; LED ışıklı “Güç Bileklikleri“ ile her çocuğa farklı renklerve görevler atanırken; sis, lazer, led poi, ışık, ses ve efektler ile macera daha da heyecanlı vegerçekçi bir hale geliyor.

Dünyada satış rekorları kıran oyunların da yapıldığı “Unity 3D” oyun motorunu kullanaraksizlere; bilgilendirici, eğlenceli ve interaktif bir macera hazırladık. Dev ekrandaki bu macera,oyunculardan bağımsız akıp giden bir video görüntüsü değil, katılımcıların hızına vekararlarına göre hareket eden bir bilgisayar oyunudur.Katılımcılar; kendileri için özel tasarladığımız uzay gemisiyle uzak galaksilere yolculukyaparken, eğlenceli videolarla verilen görevler eşliğinde, atmosfer katmanları, temel astronomi,güneş sistemi ve gezegenlerini öğrenmenin yanı sıra; çevre bilinci, çöp ayrıştırma, geridönüşüm, küresel

Etkinlik Kuralları:

- Tüm misafirler bilete tabidir.

- Etkinlik 2-12 yaş aralığı için uygundur.

- Kamera ile çekim yapmak yasaktır.

- Organizasyon firması bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

- Organizasyon firması uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinliğe almama hakkına sahiptir.

- Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli ve hizmet bedeli iadesi ve/ veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için Biletix’dan talepte bulunulamaz.

- Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser salonlarında oturma düzeni ve planında uygun gördüğü durumlarda yer değişikliği yapma hakkına sahiptir.

- Kullanıcı Biletix üzerinden satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.

- Etkinliğe ait indirimli bilet tanımı olması ve indirimli bilet seçeneği ile bilet satın alınması durumunda Kullanıcı bu indirimli bilete tabi olduğu kabul ve taahhüt eder. İndirimli biletler için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.

- Etkinlik saatine geç kalınması durumunda Biletix kullanıcının etkinlik mekanına alınması konusunda hiçbir şekilde sorumlu değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT