Kral Şakir İlk Kez Trump AVM Sahnesi' nde

Kral Şakir İlk Kez Trump AVM Sahnesi' nde

Tarihler: 23 Ocak 2019 Çarşamba ~ 27 Ocak 2019 Pazar 12.00 - 14.00 - 16.00 - 18.00

Yer: Trump Kültür ve Gösteri Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Karkuyusu Sok. Kuştepe Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2019 ~ Oca 27, 2019

Yarıyıl tatiline giren tüm çocuklar karne sevincini Türkiye’nin ilk çizgi dizisi Kral Şakir’in eğlenceli şovuyla Trump Alışveriş Merkezi’nde yaşayacak. Bir aslan ailesinin başından geçen komik ve neşeli hikayeleri anlatan Kral Şakir, 18-27 Ocak tarihleri arasında Türkiye’de ilk defa Trump Alışveriş Merkezi’nin sahnesinde olacak ve çocuklara unutulmaz bir gün yaşatacak.

Gösteri sonunda poster hediyesi var

Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katı Trumpland’de kurulacak özel sahnede en komik ve en eğlenceli gösterilerini sergileyecek olan Kral Şakir, ardından çocuklarla sohbet edecek. Çocuklar gösteri sonunda Kral Şakir ile fotoğraf çektirme şansına da sahip olacak. Ayrıca gösteriyi izleyen her çocuğa çizgi dizinin posteri hediye edilecek.

Gösteriye katılım ücretsiz.

Kral Şakir gösterisi, 18-27 Ocak tarihleri arasında her gün 12:00/14:00/16:00/18:00 saatlerinde 4 seans olarak yapılacak. Heyecan dolu gösteri tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT