Küçük Prens ve Çiçek

Tarihler: 03 Şubat 2022 Perşembe ~ 03 Şubat 2022 Perşembe 03 Şubat 2022 13:00

Yer: Fişekhane İkinci Sahne

Ücret: Sınırlı sayıda 1 Bilet alana 1 bilet bedava kampanyası vardır! - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kennedy Caddesi No.52 Zeytinburnu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2022 ~ Şub 3, 2022
Küçük Prens ve Çiçek oyunu Fişekhane İkinci Sahne'de sahnelenecek.

“O sıradan bir çiçek değil, Küçük Prens’in sevgi ve emekle büyüttüğü ‘biricik’ çiçeği…”

Saint Exupery’nin klasik eseri Küçük Prens Tiyatro Yeniden yorumuyla çocuklarla buluşuyor. Küçük Prens ve Çiçek adıyla sahneye uyarlanan eser Küçük Prens’in çiçeğiyle olan ilişkisini, sevgi ve emek bağlamında ele alıyor.

Yıllarca doğmasını beklediği çiçeği, doğar doğmaz Küçük Prens’e emirler yağdırmaya başlar. Çiçeğine küsen Küçük Prens, uzay boşluğunda uzun bir yolculuğa çıkar. Amacı çiçeğini unutmaktır aslında, ama gittiği gezegenlerde karşılaştığı birbirinden ilginç kahramanların hiçbiri ona çiçeğini unutturamaz. Onlar yetişkinlere ait dertlerle meşguldürler çünkü. Küçük Prens’in onları anlaması mümkün değildir. Sonunda Dünya’ya gelen Küçük Prens, burada Tilki ile karşılaşır. Tilki ona çiçeğinin biricik olduğunu ve sevgiyi değerli kılan şeyin emek vermek olduğunu öğretecektir.

Uyarlayan Yöneten: Dersu Yavuz Altun
Oynayanlar: Çağlar Tüfekçi, Öze Solak Altun, Fadime Metin, Burak Cırcır

3 Yaş ve üzeri
50 dk.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- 3 yaş ve üzeri için uygundur. - Her yaş grubu bilete tabidir. - Aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerden istenilecek negatif PCR test sonucu 18 yaş ve üzeri izleyiciler için geçerli olup 18 Yaş altı için sadece HES kodu sorgulaması yapılmaktadır.- Bu etkinlik pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. İlgili uygulamanın “HES Kodu sorgula” bölümünden ‘’riskli değildir’’ sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT