Küheylan

Tarihler: 28 Mart 2023 Salı ~ 28 Mart 2023 Salı 28 Mart 2023 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2023 ~ Mar 28, 2023

Amadeus’un oyun yazarı Peter Shaffer’ın gerçek bir olaydan esinlenerek kurgulayıp kaleme aldığı , Broadway’de 1200 kez sahnelenen Tony ödüllü başyapıtı Küheylan, Barış Erdenk rejisi ile sahnede!

Başrollerini Kerem Alışık, Emir Özden, Hatice Aslan, Devrim Nas, Açelya Devrim Yılhan ve Gizem Katmer’in üstlendiği efsanevi oyun, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı ile seyirciyle buluşuyor…

Tutkularının esiri olup gerçekleştirdiği korkunç bir olaydan ötürü hastaneye yatırılan 17  yaşındaki Alan Strang (Emir Özden) ile onu analiz eden ve iyileştirmeye çalışan psikiyatrist Martin Dysart’ın (Kerem Alışık) hikayesini konu alıyor.

Var olan bir tutku yok edilebilir belki ama olmayan bir tutku ortaya çıkarılabilir mi? Normal nedir?

Normali tasarlayan kim?

Biz sadece toplumun tasarladığı bir birey miyiz? Toplum bizi neye göre tasarlar?

Alışılmışın dışında bir doktor-hasta ilişkisinin gözler önüne seril

Etkinlik Kuralları:

- Koltuklarımız sahne üstü yerleşiminden dolayı oyuna geç kalanlar koltuklarına alınamayacaktır.- 16 yaş sınırı vardır. 16 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe katılamazlar. - Sahne üstü koltuklarda içecek ve yiyecek yasaktır.- Oyun sırasında çekim ve oyunun doğasını bozacak her türlü hareket yasaktır.- Oyunumuzda sis kullanımı mevcuttur. Sahne üstü bölümden koltuk alan misafirlerimizin dikkatine. Hassasiyeti olan misafirlerimizin gelirken bu duyuruyu dikkate almasını rica ederiz.-  Oyun sırasında telefonlarınızın sessize alınması gerekmektedir.- Oyunu sırasında telefonla herhangi bir şekilde etkileşime girmek yasaktır.- Koltuk yerlerine geçiş sırasında dekorlara dokunmak, oturmak vb. yasaktır.- Koltuklarımızın sahne üstü yerleşiminden dolayı, oyun sırasında dışarı çıkılması durumunda salona geri girmek isteyen misafirler perde arasında içerİ alınacaktır.- Tiyatro yapımcısı etkinlik alanı, saati ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Tiyatro yapımcısı uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT