Külkedisi Harikalar Diyarında - Çocuk Oyunu

Tarihler: 24 Mart 2012 Cumartesi ~ 25 Mart 2012 Pazar 4-24-25 Mart Saat: 13:00 - Saat: 13:0

Yer: Halis Kurtça Kültür Merkezi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: Ressam Salih Erimez Cad. Merdivenköy Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 357 28 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2012 ~ Mar 25, 2012

Tüm ekip profesyonelce hazırlanan kostümler ve dekorlar eşliğinde, Kül Kedisi masalını çağdaş bir yorumlamayla sizlerin ve çocuklarınızın beğenisine sunuyor. Kül Kedisi Harikalar Diyarında, Sarıyer Sanat Tiyatrosu’nun deneyimli kadrosundaki 10 kişilik bir ekip tarafından masalın aslına sadık kalınarak sahneye konuluyor.

Eğlenceli bir dille sahnelenen oyun, dans ve müzik motifleriyle görkemli bir şova dönüşüyor. Bir dünya klasiği olan Külkedisi Masalı çağdaş bir yorumla tüm ailenin keyifle izleyebileceği ve yıllarca çocukların hafızalarında yer edecek bir tiyatro oyunu olmaya aday.

Oyun Konusu:
Külkedisi babasını kaybettikten sonra, üvey annesi ve üvey ablalarıyla yaşamaktadır. Ancak işler babasının sağlığındaki gibi değildir artık. Kendisine hizmetçilik yaptırılmakta ve tavan arasında küçük bir odada yaşamaktadır. Bir gün yine odasında otururken iki minik fareyle tanışır ve onlarla dost olur.

Ülkenin kralı oğlunu evlendirebilmek için bir balo tertipler. Külkedisi baloya gidemediği için çok üzgündür. Fakat iyilik meleği kendisine yardım eder. Baloya gider ve daha önce ormanda karşılaştığı prensle tanışır. Saat 12’yi gösterdiğinde büyü bozulur ve Külkedisinden geriye bir cam ayakkabı kalır prensin elinde. Prens Külkedisini bulabilmek için türlü maceralar yaşar. Ve mutlu son...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT