Kuş Evi - Birdhouse Factory

Tarihler: 11 Aralık 2009 Cuma ~ 13 Aralık 2009 Pazar 11.12.2009 21:00:00 - 13.12.2009 15:00:00 - Saat: 6:0

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori: 100,00 TL, 2. Kategori: 90,00 TL, 3. Kategori: 75,00 TL, 4. Kategori: 60,00 TL, 5. Kategori: 40,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com

Adres: Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii (Darüşşafaka Lisesi Yanı), 34457, Maslak Istanbul Maslak İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2009 ~ Ara 13, 2009
‘’Kuş Evi Fabrikası’’nın makinecileri İstanbul’da ilk kez TİM Maslak Show Center’da sahneye çıkıyor.

TİM, dünyaca ünlü yetenekler ve orijinal müziklerle hayallerinizin ötesine geçecek bir gösteriyi 10-11-12-13 Aralık 2009’da, dünya turnesi kapsamında yalnız 5 gösteri için İstanbul’a getiriyor.

‘BIRDHOUSE FACTORY’nin yaratıcısı ve yöneticisi Chris Lashua, yaşamının çoğunu tekerlekler üzerine araştırma yaparak geçirmiş. 1980’lerin başında serbest bisikletçi olarak şov hayatına başlayan Chris Lashua, 1996 yılında “Cirque du Soleil - Quidam”ın açılışında tekerleklerle muhteşem bir şov gerçekleştirmiş.

1996 Atlanta Olimpiyat Oyunları’nın yanı sıra Amerika’nın ünlü talk show programları “The Tonight Show with Jay Leno” ve “The Rosie O’Donnell Show”da sergilediği gösteriler ile Cirque du Soleil’deki başarıları bize bu yaratıcı usta hakkında yeterince bilgi veriyor.

‘Kuş Evi Fabrikası’nda 80 dakika boyunca rengarenk bir yaratıcılık görecek, kendinizi adeta zaman tüneline girmiş ve 1920’lerde yaşıyormuş gibi hissedeceksiniz.

Chris Lashua, ‘BIRD HOUSE FACTORY’yi kurarken bir kuş kafesi fabrikasından ilham almış. Bu büyülü fabrikanın duvarlarında Meksikalı sanatçı Diego Rivera’nın resimleri ve Rube Goldenberg’in mükemmel çizimleri, Charlie Chaplin’in “Modern Zamanlar” filminden alınan performansı ile bir araya gelince olağanüstü bir şov yaratılmış.

Yönetmen Chris Lashua, yardımcı yönetmen ve koreograf Aloysia Gavre, karakter aktörü Stewan Ragatz, Cirque du Soleil’in emektar palyaçoları ve dünyaca ünlü dansçıları ile akrobatlarından oluşan olağanüstü yetenekli bu enerjik kadro, tasarım harikası makineler ve Moskova Sirki’nin eski çalışanları ile bir araya gelerek gerçek bir şov fabrikası üretmişler.

Akrobatlar, sirke benzeyen bir ortamda tek tekerlekli bisikletleriyle döndürdükleri masada muhteşem performanslar sergiliyor, büyük bir tekerleğin içinde fizik kurallarına karşı koyarak havada gerçekleştirdikleri yürüyüşleri ile seyircileri kendilerine hayran bırakıyorlar.

1920’li yılların müzikleri eşliğinde pandomim ve akrobasiyi bir araya getiren grup, sahnedeki bu antik kuşevi fabrikasında, siyah takımlı, yuvarlak yüzlü palyaçolar ve bizzat Chris Lashua tarafından yapılmış olan makinelerin üzerinde sahnelenen tangoyla bol kahkahalı, bilim, sanat ve tarih kokan bir şov sergiliyor.

Başta çocuklar olmak üzere her yaştan gençlerin ve büyüklerin hayranlıkla seyrettikleri bu muhteşem gösteri, gittikleri her ülkede kapalı gişe oynuyor.

Bugüne kadar Amerika’da sayısız şovlar sergileyen grup, dünya turnesi kapsamında Avustralya, Japonya, İsrail, Almanya, Londra ve Helsinki’den sonra ilk defa Türkiye’ye geliyor.

6 yaş ve üstü bilete tabidir. 6 yaş altı etkinliğe alınmayacaktır. Fotoğraf Makinası ve Video Kamera vs. içeriye alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT