Lal Hayal

Lal Hayal

Tarihler: 08 Şubat 2023 Çarşamba ~ 08 Şubat 2023 Çarşamba 08 Şubat 2023 17:00

Yer: Hatay Meclis Kültür Merkezi

Ücret: Genel Satış 224.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: General Şükrü Kanatlı, Mahallesi, Cumhuriyet Alanı No:2, 31030 Antakya/Hatay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2023 ~ Şub 8, 2023
Bir Türkiye portresi Lâl Hayal "Bir Beden Yedi Kadın… Lâl Hayal, farklı yaş ve sosyal statüden 7 kadının trajik komik hikayesini anlatır. Birbirinden farklı kadın figürlerinin yolu çözülmeye muhtaç polisiye bir hikayenin geriliminde buluşur. 16 yaşındaki hip-hop’çı, 70 yaşındaki Nişantaşı hanımefendisi, komşu kadın, üniversite öğrencisi, Allah’a yakaran babaanne, Sütlüceli kuaför, koç burcu bir jinekolog… Lâl Hayal’in trajik komik kadınları neye tanıklık edip susmuşlardır? Elmas, Zümrüt, Safire, İnci, Mercan, Yeşim, Firuze... Sahi, siz bu kadınlardan hangisini tanıyorsunuz?" Yazar: Sevilay Saral Hikaye-Proje Tasarımı: Songül Öden Araf Monologlar: İbrahim Çiçek Yapımcı: Medyapım Supervizör: Tiyatro Kintsugi Uygulayıcı Yapımcı: Cansın Şenel Proje Ekibi: Pınar Gutsuz, Hakan Atmaca, Ali Tunç Afiş Tasarım: Güzel Sanatlar İstanbul Afiş Fotoğrafı: Çağdaş Başar Oyuncu: Songül Öden Müzik konusundaki katkıları ve destekleri için Diler Özer ve Metehan Dada’ya, Rejiye olan katkıları için Güven Murat Akpınar ve Helin Irmak Demirel’e, Kostüm konusundaki destekleri için Nu Tekstil’e Teşekkürler.

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Satış 224.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT