Leyla'nın Evi

Tarihler: 01 Aralık 2012 Cumartesi ~ 01 Aralık 2012 Cumartesi 20:30

Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi

Ücret: Tam 56.50 TL, Öğrenci 46.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2012 ~ Ara 1, 2012
Leyla'nın Evi

Zülfü Livaneli'nin yazıp, Nedim Saban'ın yönettiği oyun, başrol oynayan Ayça Varlıer'e Afife Jale, Sadri Alışık,Vasfi rıza zobu ve Lions Ödülleri başta olmak üzere tüm ödülleri kazandırmıştır. Ayrıca Leyla rolünü oynayan duayen Celile Toyon, Vasıf Öngören ödülü ve Küçükçekmece Belediyesi Onur Ödülü'ne layık görülmüştür.

60 baskı yaparak Türk edebiyatının en çok sevilen eserleri arasına giren kitap, çeşitli hilelerle evi elinden alınan bir İstanbul hanımefendisinin Boğaziçindeki yalısını terk ederek, Beyoğlu'nun arka sokaklarında yaşamak zorunda kalmasını anlatır. Oyunda, biri eski İstanbul, biri hip hop kültüründen iki kadının dostluğu seyircilerin yüreğini kazanır. İki farklı kültüre hoşgörüyle, sevgiyle ve gülümseyerek bakmayı öğreniriz.

Eleştirmenlerce son yıllarda özel bir tiyatro tarafından gerçekleştirilen en iddialı prodüksiyon olarak adlandırılan oyunun dekorunu İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın eski genel sanat yönetmeni Nurullah Tuncer, müziklerini Ferhat/Zülfü Livaneli gerçekleştirilmiştir. Oyun barkovizyon görüntüleriyle desteklenmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT