Limandaki Aşk

Tarihler: 27 Kasım 2021 Cumartesi ~ 27 Kasım 2021 Cumartesi 27 Kasım 2021 20:00

Yer: Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 67.50 TL 2. Kategori - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2021 ~ Kas 27, 2021
Limandaki Aşk, 27 Ekim'de Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde seyircisi ile buluşuyor...

İngiltere İspanya ile büyük bir savaşın ortasındadır.  Halk yeniden ortaya çıkan veba salgını ile mücadele etmektedir. Tüm bu karanlığın ortasında Rönesans Dönemi'nin aydınlık kraliçesi 1.Elizabeth büyük bir hazırlık içerisindedir. William Shakespeare’in o geceye özel yazdığı oyununun sergileneceği soylular balosu hazırlığı tüm hızıyla sürmektedir. Kraliçe Elizabeth soylular balosunda tüm soylulara büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Şehirde ise halk kendi halindeki yaşantısına devam ederken hiç umulmayan bir aşk filizlenmeye başlar. Sınıf farklılıklarını hiçe sayarak iki gencin yaşadığı bu aşk hiç beklenmeyen şekilde saraya kadar uzanacaktır.

Savaş, veba salgını ve sınıf farkı üçgeni arasında sıkışmış bir aşk… Elizabeth’in soylular balosu için hazırladığı büyük sürpriz ve saklanan büyük sırlar…Heyecanla izleyeceğiniz Limandaki Aşk yeni sezonda da sahnelenmeye devam edecek.

SEYİRCİ NOTLAR : Oyunumuzda +9 yaş sınırı bulunmaktadır. Bilet değişimi ve iadesi olmamaktadır. Oyun başladıktan sonra salona kimse alınmayacaktır. Oyun biletinizi lütfen kaybetmeyiniz. Bileti olmayan seyirciler oyuna alınmayacaktır.


Yazan: Çağlar İşgören
Yöneten : Çağlar İşgören
Yardımcı Yönetmen: Duygu Asker Aksoy
Sahne Tasarımı : Emre Altıntaş
Koreograf : Buğra Han Acar
Kostüm Tasarımı : Resmiye Temel
Ses ve Işık Tasarımı : Merve Güvençli
Şarkı Sözü : İpek Apaydın

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. Bu kurallara uymamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- 9 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 9 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Oyun başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır, oyun başlamadan 15 dk. önce salondaki yerinizi almanız gerekmektedir.- Satın alınan biletlerde iptal iade ve değişiklik yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT