Lunapark Gezegeni

Lunapark Gezegeni

Tarihler: 22 Ocak 2019 Salı ~ 22 Ocak 2019 Salı 22 Ocak 2019 12:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 20.00 TL 2. Kategori - 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2019 ~ Oca 22, 2019
Lunapark Gezegeni tiyatro oyunu, Zorlu PSM - Turkcell Platinum sahnesinde sizlerle...

"Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına 15 yıl önce kurulan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştırdı. Zorlu Çocuk Tiyatrosu 15. yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor.

Lunapark Gezegeni’nde rengarenk bir serüven sizleri bekliyor.

Şehrin tüm çocukları Lunapark Gezegeni’ne gitmek için sıraya girmişlerdir. Eğlencenin sınırsız olduğu bu gezegene gidebilmenin tek şartı hayallerini vermektir. Çocuklar da sınırsız eğlenebilmek için hayallerinden vazgeçmişlerdir.Biri hariç; Sançoz Dedektif Holmes’in uçan arabasıyla tüm dünyayı kurtarmamak için büyük bir maceraya atılacaktır. Böylece eğlence dolu Lunapark Gezegeni’nin kapıları aralanacaktır.Müzik, dans ve birçok sanatı bünyesinde barındıran oyunda rol alan profesyonel oyuncu ve dansçılar çocuklara sınırsız bir hayal dünyasının kapılarını açıyor.4 yaş ve üzeri seyircisine Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde perdelerini açan oyun, çocuklara hayal kurmanın ne kadar da önemli olduğunu anlatıyor. Bir müzikal atmosferinde geçen oyun, rengarenk atmosferi ile çocukları sanatın eşsiz güzellikleriyle buluşturuyor. Aynı zamanda da son derece öğretici bir çok mesaj içeriyor.

Anadolu’da 12 şehri gezecekler.

15-16 Ekim 2018 tarihinde, ilk kez sezon içinde Anadolu’da temsillerine başlayacak Zorlu Çocuk Tiyatrosu’nun gerçekleşecek tüm Anadolu temsilleri ücretsiz yapılacak. Anadolu’daki çocuklarla 12 şehirde buluşacak Zorlu Çocuk Tiyatrosu, bu turnenin desteğini Zorlu PSM’de yapılan Zorlu Çocuk Tiyatrosu gösterimlerinin bilet geliriyle karşılayacak. İstanbul’daki temsiller için alınan her bilet, Anadolu’daki bir çocuğun tiyatroya gitmesine vesile olacak. 15. Yaşını, devam edeceği Anadolu turnesiyle kutlayan Zorlu Çocuk Tiyatrosu; 50 İstanbul temsili, 50 Anadolu temsiliyle sezonunu tamamlayacak. 

Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birlikleri olacak.

Bir yandan Zorlu Çocuk Tiyatrosu’nun İstanbul’daki tüm temsillerinde 150’şer adet bilet, her ay farklı bir sivil toplum kuruluşu ile paylaşılarak, gerek İstanbul’da gerekse Türkiye genelinde çocuklara renkli bir dünyanın kapıları aralanacak."

Yazar: Serdar Saatman
Yönetmen: Gaye Cankaya
Yardımcı Yönetmen: Zeynep Sevi Yılmaz
Müzik: Fatih Ihlamur
Işık: Kerem Çetinel
Yapım Koordınatörü: Çise Damla Develi
Dekor Tasarımı: Efter Tunç
Kostüm Tasarımı: Nalan Türkoğlu
Koreograf: Taner Güngör, Köksal Ünal
Oyuncular;
Sançoz: Yarkın Ünsal
Dedektif: Hasan Demirci
Anne: Dilek Demir
Baba: Ayhan Bekdemir
Fiyasko: Zeynep Sevi Yılmaz
Jelibon: Çişe Damla Develi
Karmen: Gizem Yorgancıoğlu
Biber: Mert Arat
Üçüzler:Cansu Demirci, Mebrure Yağmur Anaz, Ömer Karasu

- 4 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT