M.Uca-Aleksandır Telefonu Kaldır

Tarihler: 31 Ocak 2021 Pazar ~ 31 Ocak 2021 Pazar 31 Ocak 2021 22:59

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Gösterim - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2021 ~ Oca 31, 2021

Cep telefonsuz duramayanlara hayatın anlamını sorgulatan “Aleksandır Telefonu Kaldır” online gösterisi 29 Ocak'ta Seyretix'te !

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE İLETİŞİM TARİHİ VE TELEFON KÜLTÜRÜ ÜZERİNE TEK KİŞİLİK GÖSTERİ

YAZARLAR: METİN UCA, BAHAR FEYZAN, AHMET ÇAĞAN

 

Cep telefonsuz olamayan gösteri

Cep telefonsuz duramayanlara hayatın anlamını sorgulatan “Aleksandır Telefonu Kaldır”, iki kişilik dev kadrosuyla sahnede. Sahneyi, Metin Uca’nın Aleksander Graham Bell ile birlikte paylaştığı bu eğlenceli gösteri, cep telefonlarımızla bugün yaşadığımız ilişkinin çocukluğuna inecek, hepimizin içindeki “iletişim” arzusuna ışık olacak.

Kahkahalarla güldüren, cep telefonu hallerini anlatan "Aleksandır Telefonu Kaldır" isimli gösteride, Alexander Graham, telefonun öyküsünü Metin Uca’nın ağzından anlatırken bugünkü kullanım hallerine de şaşırıp kalıyor.

 

Artık cep telefonsuz yaşayamayışımıza, teknolojik bir aleti kendimize benzetme girişimlerimize kahkahalarla güldüren Aleksandır Telefonu Kaldır, eski çağlardan günümüze iletişemeyişimizden yola çıkarak teknolojinin esiri oluşumuzun öyküsünü büyük bilim insanı Alexander Graham Bell’in eşliğinde Metin Uca’nın eşsiz üslubuyla seyirciye sunuyor.

- Online gösterimin biletini sadece web sitemizden alabilirsiniz. - Gösterim 29 Ocak 2021 Cuma 20:00 itibariyle başlayacaktır ve www.seyretix.com adresinden yayınlanacaktır.  - Gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izleme kodunuz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer almaktadır.  - Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır. - Biletix'ten almış olduğunuz online etkinlik izleme kodunuzu, Seyretix'de bulunan access kod (erişim kodu) alanına yazarak yayını izleyebilirsiniz. - Gösterim bittikten, 15 dakika sonra yayının tekrar izlenmesi mümkün olacaktır. - Gösterimi 31 Ocak 2021 Pazar 23:59'a kadar izleyebilirsiniz. - Yayının kalitesi internet hızınıza göre otomatik olarak ayarlanmaktadır, eğer dilerseniz player üzerinden yayın kalitesini değiştirebilirsiniz. - Online etkinlikler sırasında, elektrik, internet kesintisi meydana gelmesi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılınamaması, tüketicinin kullandığı izleme cihazı veya internet bağlantısından kaynaklı sebeplerle etkinliğin bir kısmının veya tamamının izlenememesi kişinin sorumluluğundadır. Bu sebeplerden dolayı iade ve değişiklik yapılmayacaktır.  - Etkinliğin görüntü ve ses kalitesi, internet erişimi, kullanılan cihaz ve kullanım ortamına göre değişiklik gösterebilir. - Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması, pazarlamaya çalışılması yasaktır. Bu tip durumlarda hukuki yollara başvurulacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT