Mahşer-i Cümbüş'giller

Tarihler: 28 Kasım 2017 Salı ~ 28 Kasım 2017 Salı 28 Kasım 2017 20:30

Yer: Endless Art Taksim

Ücret: - Tam 45.00 TL, Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2017 ~ Kas 28, 2017
Mahşer-i-Cümbüşgiller, 28 Kasım'da Endless Art Taksim’de kıyasıya bir müsabakayla “Tiyatro Sporu” gösterisi sergileyecektir!

“Mahşeri Cümbüşgiller” Mahşer-i Cümbüş tarafından kurulmuş bir modern doğaçlama tiyatro ekibidir. Ekip,yaklaşık beş yıl önce , Mahşer-i Cümbüş ana kadro ve Mahşer-i cümbüş’den modern doğaçlama tiyatro eğitimi alan öğrencilerinin bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Özel temsiller için bir araya gelen Mahşer- Cümbüşgiller, bir birinden farklı dönemlerde eğitimlerine başlamış, farklı seviyelerdeki sınıfların  diğer sınıflarla ve hocalarıyla  aynı sahne üzerinde oyun deneyimini yaşamaları amacıyla kurulmuştur. Mahşer-i Cümbüşgillerin kuruluş amaçlarından bir diğeri ise Ana sahne  “hayalhane” dışında altarnetif tiyatro mekanları ve etkinlikleri içinde sahne almaktır. Bu amaç doğrultusunda genelde alternatif mekanlarda gösteri yapan bu karma topluluk, daha önce çeşitli üniversiteler, “Bursa Sanatmahal” ve pek çok kez “B.K.M Mutfak” da sahne almıştır.       

Bu kez Mahşer-i-Cümbüşgiller, 28 Kasım'da Endless Art Taksim’de.

- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Öğrenci bileti alan seyircilerin, etkinlik girişinde öğrenci kartlarını ibraz etmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT