Masa Masalları

Tarihler: 17 Ocak 2009 Cumartesi ~ 31 Ocak 2009 Cumartesi 17-31 Ekim Saat: 15.00, 27 Ekim Saat: 20.30 - Saat: 15:0

Yer: Su Gösteri Sanatları Sahnesi

Ücret: Tam: 28,50 TL, Öğrenci, Emekli, Engelli: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: İskenderpaşa Mah. Vezirçeşmesi Sok. No: 3 (Pertevniyal Lisesi arka sokağı) Aksaray Fatih İstanbul Fatih İstanbul

Telefon: 0212 621 81 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2009 ~ Oca 31, 2009

O nedir ki gözleri var görmez, o nedir ki ayakları var yürümez" Biliyor musunuz bu bilmecenin yanıtını? Belki çocukluğunuzdan kalmıştır usunuz da... Elbette "Masa" Masa nedir biliriz değil mi?

Latince kökeni Mesa olan, ve üzerinde çeşitli işler yapmaya yarayan genellikle dört bacaklı eşya. Aynı masa Şair Edip Cansever için " masa da masaymış ha! adlı şiirdir. Aynı masa bir başkası için deprem sırasında yanına yatılacak sığınaktır. Aç biri için yemek konulan düzlem; tok biri için iş yapılacak mesken olabilir masa. Yada çocuklar eğlensin diye sorulan bir bilmecedir en başta dediğimiz gibi.

Bu tiyatro ekibi içinse MASA bir oyun konusudur.MASA MASALLARI oyunu aslında hayat denen bilmecenin yada teorik söylenişle "çok bilinmeyenli denklemin" hikayelerinden oluşmuş bir tiyatro oyunudur. Çoğunlukla hayatımızın her anında gözümüzün önünde olmasına karşın, sıklıkla göz ardı ettiğimiz masalar da geçen ve komik öykülerden oluşmuş bir oyundur masa masalları.

İnsanları güldürebilmek çoğu zaman ağlatmaktan zordur. MASA MASALLARI oyunu insanları güldürebilmek için özenle oluşturulmuştur. Oysa bilindiği üzere hayat ağlayarak başlanan ve bittiğinde arkasından ağlanarak uğurlanan bir yolculuktur. Bu ekibin amacı bu yolculuğun her neresinde olursanız olun sizleri bin nebze olsun gülümsetebilmektir.

Yazan: Ömer PINAR
Yöneten: Özgür ŞAHBAZ
Yön. Yardımcısı: Serpil ÇOŞKUN
Müzik: Tuna ÇOKÇAĞLAYAN
Işık Tasarım: Alev TOPAL
Işık Uygulama: Nuri DURAK
Efektör: Remzi AKSOY
Genel Sanat Yönetmeni: Nazif Uslu
Oyuncular: Yavuz TOPOYAN, Tuba ERDEM, Burak SARIMOLA, Barış HAYTA, Ayfer Dinçer, Alican YARKA, Kerim YAĞCI, Özgür ŞAHBAZ, Nazif USLU

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT