Masanın Altında

Masanın Altında

Tarihler: 27 Ocak 2020 Pazartesi ~ 27 Ocak 2020 Pazartesi 20:30

Yer: Yunus Emre Kültür Merkezi Turhan Tuzcu Salonu

Ücret: Tam 60.00 TL Öğrenci 40.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Ataköy 9.kısım, Atrium yanı Ataköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 661 38 94-95

Faks: 0212 559 61 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2020 ~ Oca 27, 2020
Masanın Altında oyunu, 19 Aralık'ta Kadıköy Boa Sahne'de sizlerle.

Çevirmenlik yaparak geçimini sağlayan Florence, ek gelir elde etmek için yaşadığı evdeki çalışma masasının altını bir göçmene kiralamıştır. Güleryüzünü ve neşesini hiç kaybetmeyen kiracısı Dragomir’i tanıdıkça, Florence’in hayatı değişmeye başlar. Kara mizah türündeki oyun, göçmenlik kavramına alışılmadık bir perspektiften bakarken, giderek küçülen ve yalnızlaşan bireyin sıkışmışlığını, kadın-erkek ekseninde anlatıyor.

Yazan: Roland Topor
Çeviren: Esen Özman
Yöneten: Derya Artemel
Dekor-Kostüm Tasarımı: Makbule Mercan
Müzik: Alper Maral
Işık Tasarımı: Ayşe Sedef Ayter
Yönetmen Yardımcısı: Mustafa Ergüven
Reji Asistanları:  Sedat Yerlikaya, Beyza Nur Bilici
Oynayanlar: Memetcan Diper, Derya Artemel, Mustafa Ergüven, Nurkan Törün, Ercüment Acar

Bizim Tiyatro
Bizim Tiyatro, 1981 yılında Zafer Diper tarafından kuruldu. Kuruluşundan itibaren Hamlet, Yargı, Örümcek Kadının Öpücüğü, Woyzeck, Milena’dan Kafka’ya Mektuplar, Dava, Ölümsüz Şarkı, Çölde Yarış, Talan, Mavileşme, Ölüm Uykudaydı, Hamxlet gibi birçok oyun sahnelemiş olan Bizim Tiyatro, İstanbul’da çeşitli sahnelerde ve yanı sıra pek çok ilde oyunlarını seyirciyle buluşturdu, yurt dışına turneler gerçekleştirdi. Çocuk Oyunlarına da repertuarında yer vermeye özen göstermiş olan tiyatro, Nasreddin Hoca ve Eşeği, Pilli Bebek, Mutlu Prens, Sevgi Çemberi gibi birçok çocuk oyunu sahnelemiş, aynı zamanda dinleti, söyleşi, anma günü gibi çeşitli kültür-sanat etkinlikleri düzenlemiştir.

- PDF bilet uygulaması vardır. Biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- Öğrenci bileti alan seyircilerimizin, etkinlik girişinde öğrenci kartlarını göstermeleri gerekmektedir.- Öğrenci kartını ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır.- Etkinlik başlama saatinden sonra salona seyirci alınmayacaktır. - Etkinlik başlama saatinden sonra gelen ya da etkinliğe gelmeyen müşterilere bilet iadesi yapılamamaktadır. - Kayıp biletler için işlem yapılmaz.- Satılan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmaz.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT