Medeni Hali

Tarihler: 18 Temmuz 2019 Perşembe ~ 18 Temmuz 2019 Perşembe 18 Temmuz 2019 20:30

Yer: Nâzım Hikmet Kültür Merkezi – Konak Halk Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 35.00 TL - Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2019 ~ Tem 18, 2019
Medeni Hali, 18 Temmuz'da Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde...

Seyirciyle iç içe interaktif olarak oynanan bu bol kahkahalı oyunda; boşanmış olduğu gerçeğine kendini alıştırmaya çalışan kırklı yaşlarında ki Zeynep adında ki bir kadının hayata tutunmak için verdiği mücadele konu edilir. Kendi deyişiyle keskin ve büyük bir boşluğun içindeki, kendini yalnız hisseden , tüm korkularıyla yeniden yüzleşen,hatta kendiyle yeniden tanışan ama buna rağmen yeni başlayan yaşamında tüm kaygılarına rağmen mücadele ve savaştan yılmayan(?) Zeynep'in; erkeklere, topluma, çevresine ve kendine karşı giriştiği kararlı mücadele ve ayaklarını basacak sağlam zemin arayışı trajikomik bir biçimde ele alınır.

- Oyun 16 yaş ve üzeri için uygundur.- Biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- Oyun başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek salona almama hakkına sahiptir.- Öğrencilerin kimlik kartı ibrazı mecburidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT