Metin Zakoğlu ile Edepsiz Komedi

Tarihler: 25 Haziran 2021 Cuma ~ 25 Haziran 2021 Cuma 25 Haziran 2021 23:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Canlı Gösterim - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2021 ~ Haz 25, 2021
Edepsiz Komedi, izleyicilerle buluşuyor.

Metin Zakoğlu'ndan cinselleşemeyen ülkenin insanları ve durumları üzerine edepsiz bir komedi. Zakoğlu hikayelerinde kadın - erkek ilişkilerinde erkeğin tarafı ile kadının tarafını şaşırtıcı bir şekilde gösterirken, sizleri nefes almadan gülmeye zorluyor.

Ölçüsüz şamata, acımasız dürüstlük, yüze çarpan cinsel bilgisizlik...

Uyumsuz komedyen Metin Zakoğlu ile siz de tanışın.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Oyun için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Oyun linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Oyuna katılmanız için gereken Zoom linki ve şifresi sistemde kayıtlı olan e-mail adresinize Biletix tarafından konfirmasyon maili ile gönderilecektir. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak oyuna katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle oyuna zamanında katılamaması, bu sebeplerle oyunun bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.- Gösterilerimiz zoom üzerinden belirlenen saatte canlı olarak oynanacaktır, alınan bilet ile tarafınıza yollanan link sadece bir defaya mahsustur.- Oyunlar sırasında herkesin görüntüsünü açması gerekmektedir, tıpkı tiyatro gibi gerçekleşecek gösterilerimiz interaktif özelliği nedeniyle bunu şart koşmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT