Mini Şenlik 2017

Mini Şenlik 2017

Tarihler: 22 Nisan 2017 Cumartesi ~ 22 Nisan 2017 Cumartesi 22 Nisan 2017 12:00

Yer: Life Park

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2017 ~ Nis 22, 2017
Yaşam ve Eğlence Parkı Life Park bütün çocukları ve ailelerini İstanbul’un en eğlenceli ve eğitici şenliğine davet ediyor.

Yılın en eğlenceli çocuk aktivitesi Mini Şenlik, 22 Nisan’da Lifepark’ta gerçekleşiyor. Hem eğlenceli, hem de eğitici faaliyetleriyle ön plana çıkan "Lifepark Mini Şenlik", tüm çocukları ve aileleri dolu dolu bir Cumartesi gününe davet ediyor. Bu sene beşincisi düzenlenecek olan Mini Şenlik'te sahne gösterileri, oyun alanları ve animasyonlar gibi pek çok farklı aktivite çocukların eğlenerek öğrenmesi amaçlanarak tasarlandı.

22 Nisan Cumartesi günü sabah saat 10:00'da başlayacak etkinlikte çocuk tiyatroları, yarışmalar ve aile eğlencelerinin yanı sıra, unutulmaz değerlerimizi bugünün çocuklarına bir kez daha sunan Canım Kardeşim ailesini ağırlıyoruz. Geçmiş de iz bırakan değerlerimizin sanatlarını günümüz çocuklarına bu çok heyecanlı, kıpır kıpır müzikal ile sunuyoruz. Bu müzikalde harika şarkılar ile neşeli dakikalar küçük büyük Canım Kardeşim seyircilerini bekliyor.

Baharın, temiz havanın ve ormanın tadını çıkarmak isteyen herkesin kaçırmaması gereken şenlikte pek çok sürpriz çocukları bekliyor olacak.

*Kapı Açılış - Saat 10:00-18.00
*Ana Sahne Gösterileri - Saat 12:00 - 14:00

Şenlikte yer alacak aktiviteler içerisinde:
- Mini Disko
- Canım Kardeşim Müzikali
- Şişme Oyuncaklar
- Yarışmalar
- Çeşitli Atölyeler:,resim, dans vb.

- Tüm yaş grupları ücrete tabidir.- Etkinlikte oturma düzeni yoktur.- Pdf bilet uygulaması vardır. Lütfen biletlerinizin çıktısını almayı unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT