Minişenlik

Tarihler: 24 Nisan 2016 Pazar ~ 24 Nisan 2016 Pazar 24 Nisan 2016 10:00

Yer: Life Park

Ücret: - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2016 ~ Nis 24, 2016
Yılın en eğlenceli çocuk aktivitesi Mini Şenlik, 24 Nisan’da Yeni Nissan Navara sponsorluğunda Lifepark’ta gercekleşiyor.

Hem eğlenceli, hem de eğitici faaliyetleriyle ön plana çıkan "Lifepark Mini Şenlik", tüm çocukları ve aileleri dolu dolu bir pazar gününe davet ediyor. Bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan Mini Şenlik'te oyun alanları, animasyonlar, jonglörler, tahta bacaklar, şişme oyuncaklar, mini yemek tezgahları ve atölyeler gibi pek çok farklı aktivite çocukların eğlenerek öğrenmesi amaçlanarak tasarlandı.

24 Nisan Pazar günü sabah saat 10:00'da başlayacak etkinlikte masal dinletileri, çocuk tiyatroları, atölyeler, yarışmalar ve aile eğlencelerinin yanı sıra, güldürerek öğreten çocuk tiyatrosu Hayvanat Bahçesi Müzikali ile dünyanın en çok satan ve okunan çocuk hikayelerinden Küçük Prens Müzikali sahne alacak.

Yönetmenliğini Alev Baymur’un yaptığı müzikalde pilot rolünde Ali Murat Erengül ve Küçük Prens rolünde ise Yalgın Yeter oynuyor. Müzikalde ayrıca anlatıcı, satıcı, yılan, tilki gibi karakterlerin yanı sıra, çocuk dans grubu da yer almakta. Şenlik akşam saat 18:00'a kadar devam edecek.

Baharın, temiz havanın ve ormanın tadını çıkarmak isteyen herkesin kaçırmaması gereken şenlikte pek çok sürpriz çocukları bekliyor olacak.


Yeni Nissan Navara Life Park Mini Şenlik Programı

10:00 - 17:00 Yeni Nissan Navara Off-road Test Sürüşü
10:00 Neşeli Şarkılar
11:00 Hayvanat Bahçesi Müzikali 12:00 Mini Disko
13:00 Hayvanat Bahçesi Müzikali 14:00 Mini Disko
15:00 Küçük Prens Müzikali 16:00 Mini Disko
17:00 Hayvanat Bahçesi Müzikali

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT