Minyonlar Müzikali

Tarihler: 25 Eylül 2021 Cumartesi ~ 25 Eylül 2021 Cumartesi 25 Eylül 2021 11:00

Yer: Congresium Ankara

Ücret: Genel Giriş - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2021 ~ Eyl 25, 2021
Çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de ilgisini çekmeyi başaran Minyonlar, 25 Eylül'de Ankara Congresium sahnesinde seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kitap okumanın önemi, düzenli beslenme ve çevreyi temiz tutma gibi sosyal mesajlar içeren ve çocukların eğitimine büyük katkısı olan bu müzikali çok seveceksiniz.

Bu oyundaki yerinizi alarak siz de Minyonlar Müzikali'ni seyredebilir, çocuğunuzla keyif dolu bir gün geçirebilirsiniz.

Minyonlar Müzikali
Hepimiz biliriz ki çocuklarımıza her şeyden önce sevdiği karakterler yön çizer. Bizde bunun bilincinde olup didaktik öğelere yer verdik. 3 Minyon'un iklim değişikliğinin sebeplerini araştırmaya başlamasıyla başlayan maceramızda kitap okumanın önemi, düzenli beslenme ve çevreyi temiz tutmayı anlatan bir oyun tasarladık.

Oyunumuz 40 dk olup Maskotlu Müzikal tiyatrodur

- 24 ay ve üzeri tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir. - Misafirlerimizin etkinlik mekanı girişinde biletlerini telefondan göstermesi ve HES Kodu sonucunu görevlilere ibraz etmek üzere hazır etmeleri gerekmektedir.- Covid 19 tedbirleri kapsamında etkinliğe katılacak katılımcıların aşı kartlarını ya da 48 saat içinde yaptırılan negatif PCR test sonuçlarını ibraz etmeleri gerekmektedir. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.- Etkinlik sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeninde gerçekleşecektir. Etkinlik boyunca belirlenen koltuklarda oturulması gerekmektedir.  - Katılacağınız etkinlik boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın pandemiyle mücadele için oluşturduğu COVID-19 hijyen ve sağlık kurallarına uymanızı rica ediyoruz. - Organizatör etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizatör etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına yiyecek ve içecek almak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT