Monologlar Müzesi 'Hostel'

Monologlar Müzesi 'Hostel'

Tarihler: 14 Haziran 2023 Çarşamba ~ 14 Haziran 2023 Çarşamba 20:30

Yer: Balat Monologlar Müzesi

Ücret: 140,00 TL Tam

Nereden Alınır: https://tiyatrolar.com.tr/

Adres: Mürselpaşa Cad. Ayvansaray No:163, Balat Fatih İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2023 ~ Haz 14, 2023

İstanbul’a bir şekilde yolu düşmüş 5 farklı karakter ve onların hikayeleri. İstanbul’da yabancı olanların gözünden bu şehre bir bakış. Aidiyet duygusu üzerine bir araştırma. Ukraynalı, Ermenistanlı, Afganistanlı ve Fransız hostel müşterilerden aşka, arkadaşlığa ve yalnızlığa dair incelikli hikayeler bu projenin temel konusunu oluşturuyor.

Dancing Queen

Türkçe ve Almanca Balat’ta bir meyhanede Abba hayranı olan bir garson şarkılar söyleyerek servis yapar.

Yazan-Yöneten: Başak Kıvılcım Ertanoğlu
Performans: Batur Belirdi
Çeviri: Batur Belirdi

Havada Kalma Meselesi

Türkçe ve İngilizce
Ukraynalı Darya, yıllar önce, henüz 16 yaşında İstanbul’a tatile gelmiştir. Şehre aşık olan Darya, dönerken hem İstanbul’a ait anılarını hem de yaşadığı kısa süreli, büyülü aşkın parçalarını yanında götürmüştür. Yıllar geçse de, ne İstanbul’a olan tutkusu söner; ne de unutmadığı aşığına, kızının babasına! Kızını tek başına büyütmüş, onu sersemleten bu şehre dönmeye hiç cesaret edememiştir. Yıllar sonra kızının büyük bir arzusunu yerine getirmek için İstanbul’a tekrar gelmeye karar verir. Bir yandan şehirle ve anılarıyla hesaplaşırken, diğer yandan da aşkının izlerini sürmeye başlar. Peki ya şehrin onun için hazırladığı sürprizlere hazırlıklı mıdır?

Yazan: Kerem Pilavcı
Performans: Burcu Halacoğlu
Çeviri: Ahu Sıla Bayer

Mösyö P.’nin Şehirleri

Türkçe ve Fransızca

Edmond, Paris’te yaşayan ünlü bir dergide karikatüristtir. Onu içinden çıkamadığı derin yalnızlığı itmiştir belki de çizmeye. Çizdikçe seveceğini ve sevileceğini düşünmüştür. Ne çizdikleri beğenilmiş,nedesaygıgöreceğiortamıbulmuştur.Yalnızhissettiği zamanlarda derginin ofis boyu Akram ona sahip çıkar. Aralarında derin bir dostluk başlar, her şeyi birlikte yapar olurlar. Edmond için bir kahramandır Akram, onu hep hayranlıkla izler. Akram’ın Paris’te karıştığı silahlı banka soygununu bile karamanına olan bağlılığını etkilemez. Akram’ın peşinden İstanbul’a gelir. Bu koca şehirde Akram’ı bulabilecek midir?

Yazan: Ahmet Sami Özbudak
Performans: Burak Üzen
Çeviri: Cem Şahin

Mehran, Sen Kimsin?

Türkçe ve İngilizce
Mehran’ın Afgan bir adam olduğunu anlamanız için ona yakından bakmanız gerekir; hikayesini çözmek için onu dinlemeniz gerekir; ne kadar tutkulu olduğunu anlamanız için onu sevmeniz gerekir. Gerçek bir Balaltlı olan Mehran her yerde yabancılığını yüzüne vuran bir aynayla karşılaşmış, aidiyetini sorgulamıştır. O her İstanbulluyum dediğinde, ‘buraya ait değilsin’ karşılığını almıştır. Mehran, bu şehri iliklerine kadar çözmüş, tam bir kent bilgesidir.

Yazan: Murat Mahmutyazıcıoğlu
Performans: Erdem Kaynarca
Çeviri: Umut Işık

Aile Mezarlığı

Türkçe ve Ermenice
Ermenistan‘da yaşayan Lusin, büyük büyük annesinin hikayesinin peşinden İstanbul’a gelmiştir. Bir aile mezarlığı ve orada yatan gizemli bir adam. Bu adam kimdir? Lusin bu mezarın gizemini çözmeye çalışırken sokak sokak İstanbul’da bir zaman yolculuğuna çıkar. 1900’lerin başından bugünlere uzanan bir aşk hikayesine ve onun evrilmesine tanıklık eder. Lusin bu büyülü aşkın sırlarını çözmeyi başaracak mıdır?

Yazan: Serdar Kurt
Performans: Yeraz Çağlayan
Çeviri: Yeraz Çağlayan

Oyuncular: Batur Belirdi, Erdem Kaynarca, Burcu Halaçoğlu, Burak Üzen, Yeraz Çağlayan

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT