Mor

Mor

Tarihler: 14 Şubat 2021 Pazar ~ 14 Şubat 2021 Pazar 14 Şubat 2021 19:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Katılım - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2021 ~ Şub 14, 2021
İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden Yılın En İyi Tiyatro Oyunu ödülü alan, sığınma evinde yaşayan 5 kadının yaşanmış hikayesini anlatan Mor tiyatro oyunu izleyicisiyle buluşuyor.

Oyun, sığınma evinde yaşayan 5 kadının yaşanmış hikayesini anlatıyor. “Mor” isimli oyunumuzdaki karakterler (yaşadıkları şiddet hikayelerinin yanı sıra); günlük yaşamlarını, çekişmelerini, sosyal hayatlarını, alışkanlıklarını, dedikodularını, sırlarını birbirleriyle ve seyirciyle paylaşıyor. Bunu yaparken karakterler kimi zaman duygusal anlar yaşıyor, ağlıyor, kimi zaman komik durumlara düşüp kahkahalar atıyor ve attırıyor.  

Oynayanlar
Ayşegül Yalçıner 
Canan Tuğaner 
Eda Özdemir
Hafize Balkan
Eser Rüzgar

Müzik : Bülent Bayrak
Kostüm : Merih Sualp
Dramaturg : Ragıp Ertuğrul
Yazan – Yöneten : Ali Yalçıner

- Online etkinlik 12 Şubat 2021 20:30 - 14 Şubat 2021 22:00 tarihleri arasında gösterimde olacak ve bu tarihlerde izlenebilecektir.- Online gösterim 12 Şubat 2021 20:30 itibariyle başlayacaktır ve www.seyretix.com adresinden yayınlanacaktır.- Gösterim için bilet satışı 14 Şubat saat 20:00'e kadar sürecektir.- Organizatör yayın tarihlerini değiştirme hakkına sahiptir.- Online gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izlemekodunuz, Biletix tarafından kullandığınız e-mail adresinize ayrıcagönderilecek ya da Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Biletix'ten almış olduğunuz online etkinlik izleme kodunuzu, seyretix'de bulunan access kod (erişim kodu) alanına yazarak yayını izleyebilirsiniz.- Etkinlik izleme kodunuzun size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Yayının kalitesi internet hızınıza göre otomatik olarak ayarlanmaktadır, eğer dilerseniz player üzerinden yayın kalitesini değiştirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT