Mucizeler Sirki Sisler Ülkesinde

Tarihler: 18 Ocak 2014 Cumartesi ~ 18 Ocak 2014 Cumartesi Saat: 12:00 ve 14:00

Yer: KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozyatagı AVM. Kat:2 Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 14

Faks: 0216 658 00 23

Web: http://http://www.kkm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2014 ~ Oca 18, 2014

Sirke bayılan tüm çocuklar ve mucizelere inanan tüm büyükler, Mucizeler Sirki Sisler Ülkesi'nde tam size göre...

Yazan
: Gökhan Eraslan
Yöneten: Kerem Alışık
Müzik: Fırat Yükselir
Dekor: Ali Yenel
Kostüm: Funda Sarı
Yönetmen Yrd: Yavuz Aytekin

Yemyeşil doğası ve masmavi gökyüzü ile ünlü olan Misler Ülkesi, git gide çiçeklerin solduğu, gökyüzünün kirletildiği, her tarafında birikmiş çöpler olan, temiz suyu olmayan bir yer haline dönüşmektedir.  Ülkenin en üst düzey yöneticilerinden Pismen, hava ve su kirliliğinin ülkeyi daha iyi bir yer yapacağına herkesi inandırmıştır. En başta da Misler Ülkesi’nin yüce kralı Kral Kadu’yu… Kral Kadu, Pismen’in her yaptığını övüp destek olurken, çevre kirliliği de had safhaya çıkmıştır. Bunun farkına varamayan Kral Kadu ise hastadır ve durmadan hapşırmaktadır. Pismen ise Kral Kadu’nun gözüne iyice girerek Misler Ülkesi’nin adını değiştirmeyi başarır. Artık ülkenin adı Misler Ülkesi değil Pisler Ülkesi’dir. Fabrikalar yüzünden gökyüzünü kopkoyu bir sis tabakası kaplamış, deniz kirlenmiş, ağaçlar çürümüş, çiçekler solmuş, saray bile çöplük olmuştur. İnsanlar nefes alamaz ve pislikten yaşayamaz hale gelmiştir. 

Mucizeler Sirki adındaki bir gezginci sirkin yolu da günün birinde bu ülkeye düşer. Haritada ismi Misler Ülkesi yazan yerin bambaşka bir görüntüde olduğunu görünce dehşete kapılan sirk çalışanları olanları anlayamaz. Bu sırada Pismen tarafından emekli edilen Çöp Tenekesi, ülkede olan biten her şeyi onlara anlatırken, bavulunu toplamış gitmek için hazırlık yapmaktadır.

Palyaço ve Trapezci Kız, burada gösteri yapmak yerine gitmek isterler. Sihirbaz ise çocukluğunda görüp hayran olduğu Misler Ülkesi’nin tekrar eski güzel günlerine geri döndürmek için zekice bir plan hazırlar. Onların gelişini fark eden Pismen ise misafirlerini ağırlamak için kollarını sıvar. Acaba Mucizeler Sirki, Pismen’i alt edip doğa ananın tüm güzelliklerini kurtarabilecek midir? Yoksa bu amansız savaşı Pismen mi kazanacaktır?Mucizeler Sirki, yalnızca çocukların değil büyüklerin de ilgiyle izleyeceği ve günümüz dünyasının en büyük sorunlarından birine işaret eden müzikli, danslı, eğlencesi bol bir çocuk oyunudur.  

Kaçırılmayacak bir serüvene hazır mısınız?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT