Ne Evet Ne Hayır

Tarihler: 13 Aralık 2019 Cuma ~ 13 Aralık 2019 Cuma 13 Aralık 2019 20:30

Yer: Kadıköy Boa Sahne

Ücret: - Tam 67.50 TL Öğrenci 52.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: General Asım Gündüz Cad. Bahariye No: 35 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0545 646 21 70

Web: https://www.kadikoyboasahne.com

E Posta: bilgi@boasahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2019 ~ Ara 13, 2019
Oğuz Atay'ın derinlikli ve eğlenceli diliyle yazılan öyküsü 'Ne Evet Ne Hayır' oyunu Özge Erden rejisiyle Kadıköy Boa Sahne'de seyircisi ile buluşuyor.

"MC: Kızlar da fazla övdüler beni: neden kimseye bakmaz? Sinemaya gider mi? Niyeti ciddi mi? diye sorup öğrenmişler yenge hanımdan. Ben de o kadar seviyorum ki sevdiğim insanı, onunla konuşmak, derdine acısına üzüntüsüne ortak olmak paylaşmak, onunla her şeyimi ortak paylaşmak, üç yıl oldu, saçlarını okşamak, ona her şeyimi vermek, o kadar seviyorum ki, yardımcı olmak, doya doya sevmek okşamak, bir mutlu sakin bir güzel yuva kurmak, çocuğu olmak, baba olmak, kısa ona her şeyimi vererek daima her şeyimi ona adamak, ona bakan bütün gözler yalnız sadece ben olmak, el ele kol kola dolaşmak çocuklar gibi, işimiz bittikten sonra sinema tiyatro konser plaj seyahate gitmek, oynamak, eğlenmek, gezmek…

FG: Ben bu adama karşıyım.

Oğuz Atay’ın derinlikli  ve eğlenceli (hem derinlikli hem eğlenceli nasıl oluyor anlamış değiliz) diliyle yazılan, farklı toplumsal sınıflardan gelen M.C ve F.G’nin aynı çıkmazlarda dolaşan öyküsü (‘çıkmazlarda dolaşan’ deyimi size de biraz ağdalı gelmiyor mu?)  “Ne Evet Ne Hayır” tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşuyor."

Yazan: Oğuz Atay
Yöneten: Özge Erdem
Sahne ve kostüm tasarımı: Sıla Karakaya
Işık tasarımı: Alev Topal
Oyun fotoğrafları: Murat Dürüm
Afiş tasarımı: Saydan Çelik
Asistanlar: Berkay Akdemir, Beraat Karaman, Aysun Kalafat, Mert Uludağ
Yapım: NoAct Sahne
Oynayanlar: Özer Arslan, Sinan Arslan
Süre: 55’ - ara yoktur

- PDF bilet uygulaması vardır. Biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- Öğrenci bileti alan seyircilerimizin, etkinlik girişinde öğrenci kartlarını göstermeleri gerekmektedir.- Öğrenci kartını ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır.- Etkinlik başlama saatinden sonra salona seyirci alınmayacaktır. - Etkinlik başlama saatinden sonra gelen ya da etkinliğe gelmeyen müşterilere bilet iadesi yapılamamaktadır. - Kayıp biletler için işlem yapılmaz.- Satılan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmaz.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT