Neşeli Pazarlar-Barış İçin Müzik

Tarihler: 19 Şubat 2017 Pazar ~ 19 Şubat 2017 Pazar 19 Şubat 2017 11:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: 1. Kategori - 34.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2017 ~ Şub 19, 2017
Çocuk müzisyenlerden oluşan Barış İçin Müzik Orkestrası, 19 Şubat'ta ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda sizlerle...

"Hey! Sen hayatında hiç klasik müzik konserine gittin mi? Hani bir sürü enstrüman, kemanlar, viyolonseller, üflemeli çalgılar, flütler, obualar vardır... Ve tam ortada elindeki çubuğu çılgın gibi sallayan, tüm orkestrayı yöneten, ceketi kuyruklu bir adam! Gözünün önüne geldi değil mi? Neşeli Pazarlar gününde sahneye öyle bir orkestra çıkıyor ki, böylesini daha önce hiç görmemişsindir. Çünkü bu orkestrada çalan bütün müzisyenler çocuk! Evet, yanlış okumadın, dinleyenler de, çalanlar da hepsi senin gibi çocuk! İsimleri de ‘Barış için Müzik Orkestrası’. Üstelik öyle güzel ve eğlenceli çalıyorlar ki, gözlerini kapatıp dinlesen hepsinin çocuk olduğunu asla tahmin edemezdin! Hem de en komik tarafı ne biliyor musun? Annene ve babana “Ben klasik müzik konserine gitmek istiyorum!” dediğinde çok şaşıracaklar. Hadi, seni de bekliyoruz."

*ENKA Kültür Sanat Buluşmalarında tüm çocukların ücretsiz seyrettiği 'Barış için Müzik', El Sistema ve Sistema Europe programlarının Türkiye yürütücüsü olarak karşılık beklemeden yüzlerce imkanı sınırlı çocuğa evrensel ve çok sesli müzik eğitimi veriyor.

*Konser, 5-16 yaş arası çocuklara ücretsiz.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- ENKA Kültür Sanat etkinlikleri için MESAM ve MSG'ye telif hakkı ödenmektedir.- Yerler Numarasız oturmalıdır- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT