Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi

Tarihler: 27 Mart 2021 Cumartesi ~ 27 Mart 2021 Cumartesi 27 Mart 2021 19:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Etkinlik - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2021 ~ Mar 27, 2021
Nilgün Belgün’ün hayat hikayesinden ve anılarından yola çıkarak sahnelediği "Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi" isimli müzikli danslı gösterisi Dünya Tiyatrolar Günü özel gösterimiyle 27 Mart akşamı online olarak sizlerle...

Nilgün Belgün'ün büyük ilgi gören İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi isimli kitabından sahneye uyarlanan Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi isimli müzikli danslı gösteride, sanatçı, hayatını, anılarını, yaşadıklarını, şarkılar ve danslarla kimi zaman hüzünlü kimi zaman kahkahalar eşliğinde anlatarak seyircileri ile buluşuyor.

Sahneye Uyarlayan ve Yöneten: Serkan Budak
Dekor: Nilgün Gürkan
Kostüm: Canan Yaka
Işık: Murat Selçuk
Aranjör: Ari Aliciyan
Dans: Melih Altın ve Cihat Can

- Online gösterim 27 Mart saat 20:30 itibariyle başlayacaktır ve www.seyretix.com adresinden yayınlanacaktır.- Organizatör yayın tarihlerini değiştirme hakkına sahiptir.- Online gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izleme kodunuz, Biletix tarafından kullandığınız e-mail adresinize ayrıca gönderilecek ya da Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yeralacaktır.- Biletix'ten almış olduğunuz online etkinlik izleme kodunuzu,  seyretix'de bulunan access kod (erişim kodu) alanına yazarak yayını izleyebilirsiniz.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde debulunmaktadır.- Yayının kalitesi internet hızınıza göre otomatik olarak ayarlanmaktadır, eğer dilerseniz player üzerinden yayın kalitesini değiştirebilirsiniz.- Etkinlik izleme kodunuzun size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT