Oda Komşum Richard Wagner

Tarihler: 13 Kasım 2021 Cumartesi ~ 13 Kasım 2021 Cumartesi 13 Kasım 2021 19:30

Yer: Kültüral Performing Arts

Ücret: - Tam 68.00 TL Öğrenci 48.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Yeşilce Mah. Donatım Sok. No: 5 /A 34418 4. Levent, Sanayi Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 281 81 55

Web: https://kultural.com.tr/

E Posta: bilgi@kultural.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2021 ~ Kas 13, 2021
K! Kültüral Performıng Arts, 2020 – 2021 sezonunu Yakup Almelek‘in yazdığı “Oda Komşum Richard Wagner” adlı oyunla karşıladı.

Murat İpek’in, karakterleri ve durumu keskin bir politik mercek altında uyarlayarak yönettiği oyunda; İbrahim Cem Tek, Emre Yetim Ve Murat İpek rol alıyor. Eserin Süpervizörlüğünü, sahne tasarımını ve yapımcılığını ise K! Kültüral Performing Arts’ın Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Yağmur Yağmur üstleniyor. 

İki üniversite öğrencisi gencin sivil itaatsizliği üzerinden sahneye taşınan oyun; sistem eleştirisini sıradışı bir temele oturtuyor. Karakterleri ters perspektiften ele alan Murat İPEK, iki genç “masum” karakterin karşısına duyarsız duruşuyla yarı fantastik bir ikon olarak dikiliyor.

K! Kültüral Performing Arts’ın 3. Prodüksiyonu olma özelliğini taşıyan, kapitalist düzenin çarpık temellerine ve sistemin distopik evrenine dikkat çeken Oda Komşum Richard Wagner; din, ekonomi, hukuk ve ahlaki değerler gibi enstrümanları acımasız bir şekilde kullanan sisteme esaslı sorular yöneltme misyonunu taşıyor. “Dünya üzerinde sahiline kola şişesi vurmamış bir yerin kaldığını mı düşünüyorsunuz?

Reklam panolarıyla kuşatılmamış hangi yolda yürüyüp aklınızı temiz tutacaksınız? Bu prenses sizlerden çok daha imanı bütün nesiller doğuracak şu geniş bütçeli rahminden.” diyen kapitalizm karşısında bu iki delikanlı ayakta kalabilecek mi?

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.- Bu etkinlikte öğrenci indiriminden 65 yaş üstü öğretmenler, öğretim görevlileri ve öğrenciler yararlanabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT