Ödünç Yaşamlar

Tarihler: 06 Eylül 2018 Perşembe ~ 06 Eylül 2018 Perşembe 06 Eylül 2018 21:30

Yer: Elani Beach Bodrum

Ücret: - Numarasız Oturmalı - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2018 ~ Eyl 6, 2018
Ali Poyrazoğlu, farkı yaratan insan üstüne tek kişilik eşsiz bir stand-up gösterisi "Ödünç Yaşamlar" ile sahne almaya hazırlanıyor.

- Çocuk yaşı (14 ve üstü olacaktır.14 yaş altı kabul edilmeyecektir.)- Biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir. - Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Festival biletlerinin iade edilmesi veya festival biletlerinde değişiklik yapılması mümkün değildir.- Festival biletinin kaybolması veya çalınması, alıcı sorumluluğundadır. Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi mümkün değildir.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (parfüm, böcek ilacı vb.), silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır.  - Festival için bilet satın alanlar, organizatör ve güvenlik ekibinin belirleyeceği üst ve çanta aranması dahil her türlü güvenlik önlemini kabul etmiş sayılır. Bu önlemlere uymak istemeyen katılımcıların, alana giriş haklarının iptal edileceği gibi bilet iadesi de yapılmayacaktır.- Festival organizatörü ve görevlileri, çalınan ya da kaybolan eşyalardan sorumlu değildir. Kaybolmasını göze alamayacağınız değerli eşyalarınızı festival alanına getirmemeniz tavsiye olunur.- Festival biletleri, organizatörün izni olmadan ticari veya promosyon amaçlı kullanılamaz. Buna ek olarak, organizatörün izni olmadan festival alanında herhangi bir ticari veya tanıtım faaliyeti yürütmek kesinlikle yasaktır. - Basın tarafından festival boyunca görüntü ve ses kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır. - Organizatör ve/veya resmi bilet distribütörü katılımcıdan kimliğini doğrulamak amacıyla ibraz etmesini isteyebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT