Öyle Şeyler Yalnız Filmlerde Olur

Tarihler: 30 Ocak 2022 Pazar ~ 30 Ocak 2022 Pazar 30 Ocak 2022 19:00

Yer: Koma Sahnesi

Ücret: Tam - 107.50 TL Öğrenci - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hasanpaşa Mah. Derici Zeynel Sokak No: 15/A Kadıköy İstanbul

Web: http://komasahnesi.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2022 ~ Oca 30, 2022
Öyle Şeyler Yalnızca Filmlerde Olur oyunu sizlerle buluşuyor.

"Bir yerlerde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Kimse büyürken bize gerçeklerden bahsetmedi. Bence hepimizi filmler zehirledi. Özellikle de romantik filmler. Toplu olarak kandırıldık. Şimdi size bunun hikâyesini anlatacağım, kendi hikâyemi."

Pınar Göktaş bu eğlenceli anlatıda, aşk filmlerindeki ‘mükemmel uyum’ fikriyle büyülenen bir kız çocuğunun aşkı arayışını ve cinselliği keşfedişini, kendi çocukluğu ve gençliği boyunca yaşadığı romantik ilişkiler üzerinden anlatıyor. Doksanlı yılların sonu ve iki binli yılların başına yayılan hikaye, seyirciyi, dönemin romantik filmleri, hit şarkıları ve vintage objeleri arasında dolaştırıyor.

*Gösteri, Şule Ateş’in 2019’un yaz aylarında Cihangir Akademi için kurguladığı, ‘hikâye anlatıcılığı yöntemiyle solo performans tasarımı’ başlıklı laboratuvar çalışması sürecinde yaratıldı ve geliştirildi.

Teşekkürler:
Swing İstanbul Dans Stüdyosu
Ülkü-Ahmet Göktaş

Yazan ve Oynayan: Pınar Göktaş
Dramaturji ve Reji: Şule Ateş
Süre: 60 dakika

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.- Öğrenci bilet alanların etkinlik girişinde geçerli bir öğrenci belgesi göstermesi zorunludur.- Öğrenci biletleri sınırlı sayıdadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT