Oyuncaklar

Tarihler: 28 Ocak 2012 Cumartesi ~ 28 Ocak 2012 Cumartesi 15 Ocak 2012 Saat: 15:00, 28 Ocak 2012 Saat 12:00 - Saat: 15:0

Yer: Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi

Ücret: Çocuk 3.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çagri Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satis Noktalari, www.biletix.com ve Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi Gişe

Adres: Tevfikbey Mah. Maslak Çeşme Cad. Küçükçekmece İstanbul Küçükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 411 08 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2012 ~ Oca 28, 2012

Bozuldukları için bir rafa atılan oyuncaklar, artık işe yaramadıkları için çok üzgündürler ama yaz gelince açılan pencereden tesadüfen eve giren uğur böceği ile bir anda hayatları değişir. Çünkü uğur böceğinin tamir etme yeteneği vardır. Bozuk oyuncaklarla dost olan uğur böceği, onları teker, teker tamir etmeye başlar.

Bu arada çocuklara yeni bir robot oyuncak alınmıştır. Bu robot, bozuk oyuncakların tamir olduğunu görünce gözden düşmemek için, bir gece tamir olan oyuncakları tekrar bozar. Sabah uyandığında Uğur böceği hem bozuk oyuncakları hem de sonbahar geldiği için kapanmakta olan pencereyi görür.

Çok acil bir karar vermek zorundadır. Yaşamak için doğada olmak zorundadır. Bozuk oyuncaklara ve kendine bir dahaki yaza onları tamir etmek için geri döneceğine söz verir ve gider. Bu sefer çocuklar, sırf sıkıldıkları için robot oyuncağı bozuk oyuncakların yanına atarlar. Bütün oyuncakları bozduğu için robot yalnız kalır, konuşacağı hiç kimsesi yoktur. Yaptığına çok pişmandır.

Yaz gelir, uğur böceği sözünü tutar ve geri döner. Hemen bozuk oyuncakları tamir eder ve en büyük yardımcısı da robot olur.

Yönetmen: Oktay Şenol
Yönetmen Yardımcıları: Didem Aslan, Sibel Akyüz
Müzik: Oktay Şenol
Koreografi: Oktay Şenol, Selin Zeyli
Aranjör: Ayhan Yavaş
Kostüm: Şenay Korgül, Şenol Korgül
Dekor: İ. Ümit Erzurumlu
Yapım: Tiyatro Alkış – Okay Şenol
Oyuncular: Murat Ergür, Burcu Saraçoğlu, Tan Güneş, Fahri Öztezcan, Başak İleri, Ezgi Bozan.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT