Pazar Günkü Cinayet

Tarihler: 05 Aralık 2009 Cumartesi ~ 05 Aralık 2009 Cumartesi - Saat: 16:0

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: Tam: 45,00 TL, Öğrenci: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Tiyatro Gişesi

Adres: Bahariye cad., No:39, Adliye Yanı İstanbul Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2009 ~ Ara 5, 2009

Pazar Günkü Cinayet;
Otuz yıllık karısının izni olmadan radyonun sesini bile açamayan kılıbık bir adam (Haldun Dormen); öldürülen bir telekızın “cinayet zanlısı” olarak aranırsa ne olur? Üstelik bu cinayete bir bakanın da adı karışmışsa; medyanın ve halkın büyük ilgisini çeken bu cinayetin tek “katil adayı” bu pısırık adam; Bay Zahn ise…

Yıllar sonra nihayet kocası bir erkeğe dönüşen Bayan Ilse Zahn (Deniz Gökçer) “cinayet zanlısı” dahi olsa kocasını kahraman gibi görüp hayran bir aşığa dönüşürse..

Tiyatro Kedi’nin yeni komedisi PAZAR GÜNKÜ CİNAYET; “Terlik ve hırkadan”, “Çılgın bir gösterişe” geçiş yapan otuz yıllık bir evliliğin ve bütün bunlardan menfaat sağlamaya çalışan Michelle`nin (Deniz Türkali) öyküsüdür.
www.tiyatrokedi.com

Tiyatro Kedi’den çağdaş bir komedi…
Mart 2008’den bu yana kapalı gişe oynamaya devam eden Moliere’in yazdığı “KİBARLIK BUDALASI” , Reşat Nuri Güntekin’in yazdığı “ÇALIKUŞU” ve Beaumarchais’in yazdığı “FİGARO’NUN DÜĞÜNÜ” adlı dönem oyunları sahnelemeye devam eden Tiyatro Kedi 2009/2010 tiyatro sezonunda repertuarına çağdaş bir komedi ekliyor… Pazar Günkü Cinayet ! Dört farklı ve birbirinden iddialı oyunla sezona giren Tiyatro Kedi yeni sezonda da özel tiyatrolara açık olan tüm İstanbul sahnelerinde ve Türkiye çapında oynamaya devam edecek…

Pazar Günkü Cinayet !
Oyuncular: Haldun Dormen . Deniz Gökçer Gazi Şeker . Hilmi Özçelik . Eda Gülten Ve Deniz Türkali
PAZAR GÜNKÜ CİNAYET’i Wolfgang Ebert yazdı, Hale Kuntay Türkçe’ye çevirdi. Hakan Altıner ‘in sahneye koyduğu oyunun, Kostüm Tasarımını Sadık Kızılağaç, Dekor Tasarımını Tuba Unat, yapımcılığını ise İpek Kadılar Altıner üstlendi.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT