Peter Pan Sendromu

Tarihler: 18 Eylül 2021 Cumartesi ~ 18 Eylül 2021 Cumartesi 18 Eylül 2021 20:00

Yer: Nilüfer Bld. Uğur Mumcu Sahnesi

Ücret: - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2021 ~ Eyl 18, 2021
30 Yaşına gelip halen daha yetişkin olamayan bir kuşağın, kahkahalarla dolu acınası hikayesi: Peter Pan Sendromu, 18 Eylül akşamı Tepebaşı Belediyesi Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi Sahnesi'nde sizlerle...

Süper Kahraman, Rock Star, Komedyen veya Film Yıldızı olma hayalleriyle büyütülmüş, gençliğinin baharını okullarda harcamış ve bir anda hayatın acımasız yüzüyle karşılaşan iki insanın hayata ve birbirlerine tutunma çabasını konu edinen Peter Pan Sendromu çağdaş bir komedi oyunu.Toplumun “Bir baltaya sap olma” baskısına kafa tutup hayallerinin peşinden koşan bu iki insan, ailelerinin anne baba olduğu yaştalar. Üstelik gerçek hayatın, bilgisayar oyunlarındaki bölüm sonu canavarlarından bile daha acımasız olduğunu yeni fark ediyorlar.Peter Pan Sendromu Y kuşağının, nitelikli işsizlerin, çocuk ruhlu yetişkinlerin, antidepresan bağımlısı erkeklerin ve evlenme baskısından yılan kadınların hikayesi.“Hayatta kalmak, hiç bu kadar zor olmamıştı”.

Yazan : Ceyhun KARAKÖSE
Yöneten: Can İbrahim ATLIĞ
Oyuncular : Bengisu BECERMEN , Mehmet GÖRE, Sibel KURT, Simge GÜLHAN
Reji Asistanı : Mehmet GÖRE
Sahne Amiri : simge GÜLHAN
Müzik : Cihan YURDAKUL
Yapım : BKST YAPIM
Yapımcı : Abdullah YÜKSEKCAN

Süre: Tek Perde – 80 Dakika

- Covid 19 tedbirleri kapsamında etkinliğe katılacak katılımcıların aşı kartlarını ya da 48 saat içinde yaptırılan negatif PCR test sonuçlarını ibraz etmeleri gerekmektedir. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.- Süre: Tek Perde – 80 Dakika- Etkinlikte 16 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir- Katılacağınız etkinlik boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın pandemiyle mücadele için oluşturduğu COVID-19 hijyen ve sağlık kurallarına uymanızı rica ediyoruz. - Yukardaki kurallara uygun davranmayan sanat severler yetkililer tarafından etkinlik alanından uzaklaştırılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT