Plastik Aşklar

Tarihler: 06 Kasım 2021 Cumartesi ~ 06 Kasım 2021 Cumartesi 06 Kasım 2021 19:00

Yer: Urfa City AVM

Ücret: 1. Kategori - 90.50 TL 2. Kategori - 79.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2021 ~ Kas 6, 2021
Usta oyuncu Oya Başar’ın ve başarılı oyuncu Ebru Kural’ın muhteşem performansı ile, kendinizden çok şey bulacağınız bir kahkaha tufanına hazır olun.

Bizden, bizim içimizden sımsıcak bir komedi…

Kendinizle ne kadar barışıksınız ya da küs?…Hiç düştünüz mü içinizdeki terk edilişin tuzağına?

Plastik Aşklar, tıpkı yaşadığımız zamandaki aşklar gibi… bu yapaylıkla dalga geçebildiniz mi? Gittiğiniz her ortamda, hayatın en ortasında yüzünüze iliştirdiğiniz bir Mona Lisa gülüşüyle sıyrılabildiniz mi tüm olumsuzluklardan, aşktan, sevdadan? Bir tarafta eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, avam ama bir o kadarda alaturka bir kadın, diğer tarafta çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber saf bir kadın…Mayıs ayı, Hıdırellez günü, doğa uyanmaya baharı getirmeye hazırdır. Farklı geçmişlerden, farklı serüvenlerden gelen bu iki kadın kendi baharlarını, karşılaştıkları bu gecede acaba neye evirecekler. Ödüllü komedi oyunu ''Plastik Aşklar'',seyirciye unutamayacağı dakikalar vadediyor. 

Yazar: Ali Cüneyd Kılcıoğlu
Yönetmen: Orçun Ucal
Reji Asistanı: Sebahat Ok 
Genel Koordinatör: Fatih Küçük
Dramaturg: Nevra Ayşem Savaşçı
Oyuncular: Oya Başar – Ebru Kural
Dekor Tasarım: Mete Yılmaz
Işık Tasarım: Mehmet Şerif Tozlu
Kostüm Tasarım: Pınar Demir
Müzik Tasarım: Ramazan Yıldırım – Arda Görgün 
Kareografi: Pınar Ataer
Pr Management: Emre Duymaz
Kondüvit: Muna Dablan
Halkla İlişkiler: Sevinc Özer
Organizatör: Berkan Öz
Yapım: Anatolia Entertainment
Yapımcı: Latif Koru

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- 6 yaş altı giremez, 6 yaş üstü bilete tabidir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.- Katılımcılar /İzleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Etkinlik sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan Oturma Düzeni ile gerçekleşecektir.- Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. - Etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske gibi koruyucu donanımlar bulundurulacaktır. - Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT