Potansiyel Katiller

Tarihler: 31 Mayıs 2021 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2021 Pazartesi 31 Mayıs 2021 22:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Gösterim - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2021 ~ May 31, 2021
Potansiyel Katiller, online etkinlikler kapsamında sizlerle buluşuyor.

Dram ve psikolojik gerilim tarzında olan oyun; yalnız yaşamanın, insana özgü olmadığını; yalnız yaşamanın, hem bireyi hem de toplumu tehdit ettiğini, sağlıklı bir toplumun temelini ruhsal yönden sağlıklı bireylerin oluşturması, bunda da aile gibi kavramların gerekliliği ve bunun sonucunda sağlıklı toplumun oluşacağını anlatmaktadır.

Celile, bir dergide çalışmaktadır. Önemli bir doktor olan Seyfi Özden Geçti ile röportaj yapmaya gelir. Seyfi Bey ile yapılmak istenen röportaj pekte istenildiği gibi gitmemeye başlar. Çünkü psikolog olan Seyfi Bey, yalnız yaşayan birisidir, mesleği gereği tedavi etmesi gereken hastalarındaki kötü anılar ve karakterler, Seyfi Bey’in yalnız yaşaması ve yalnızlığın getirdiği psikolojik ortamında etkisi ile Seyfi Bey’de zuhur etmeye başlamıştır. Hayata ve insanlığa dair yapılan sohbete apartman görevlisi Murtaza da dahil olur. Fakat durum gittikçe istenilmez bir şekle bürünür. Seyfi Bey’de oluşan Erdal karakteri, Celile ve Murtaza’yı esir alır, onları sandalyeye bağlar. Oyunun ikinci perdesinde Erdal, Celile ve Murtaza’yı sorgulamaya başlar ve iyi olanı diğer dünyaya göndermekle tehdit eder. Oyun boyunca oluşan dram ve gerilim sahneleri ile oyunun finaline gelinir. Ve finalde ise, bu ana kadar yaşanan olaylar ve konuların aslında Seyfi Beyi'n düşünceleri olduğunu anlarız. Çünkü Celile henüz kapıyı çalmış ve röportaja yeni gelmiştir.

- Online etkinlik 1 Mayıs saat 12:00 ile 31 Mayıs 2021 saat 23:59 tarihleri arasında gösterimde olacak ve bu tarihlerde www.seyretix.com adresinden izlenebilecektir. Oyunun gösterimi için satış 31 Mayıs saat 22:00'a kadar devam edecektir.- Online gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izleme kodunuz, Biletix tarafından kullandığınız e-mail adresinize size gönderilen onay mailinde yeralacaktır.- Biletix'ten almış olduğunuz online etkinlik izleme kodunuzu,  seyretix'de bulunan access kod (erişim kodu) alanına yazarak yayını izleyebilirsiniz.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde debulunmaktadır.- Yayının kalitesi internet hızınıza göre otomatik olarak ayarlanmaktadır, eğer dilerseniz player üzerinden yayın kalitesini değiştirebilirsiniz.- Etkinlik izleme kodunuzun size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT