PSS PSS

Tarihler: 28 Eylül 2019 Cumartesi ~ 28 Eylül 2019 Cumartesi 28 Eylül 2019 20:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: Tam - 84.00 TL Öğrenci - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://ckm.kadikoy.bel.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2019 ~ Eyl 28, 2019
Bugüne kadar 50 ülkede 700’ü aşkın performans gerçekleştiren ve geçtiğimiz yıl İstanbul Tiyatro Festivali’nde her gösterisi ayakta alkışlanan Compagnia Baccalà, Pss Pss ile yeniden İstanbul’da!

Compagnıa Baccalà

Yöneten: Louis Spagna
Sanatsal İşbirliği ve Teknik Yönetim: Valerio Fassari
Işık Tasarımı: Christoph Siegenthaler
Oynayanlar: Camilla Pessi & Simone Fassari

Bazı şeyler uçucudur fakat Pss Pss, yalın, dolaysız anlatımı ve yaşattığı mutluluk dolu anlarla İstanbul seyircisinde iz bıraktı. Son derece sıcak, samimi ve üretken bir ikili olan Camilla Pessi ve Simone Fassari’nin kurduğu topluluğun Pss Pss’ı, baştan sona zekice kurgulanmış mizah anlayışı ve ustalıklı fiziksel anlatımı ile seyirciyi kuşatıyor; bizleri farklı ve aynı zamanda tanıdık bir dünyaya davet ediyor. Söz kalabalığının iletişim kurmayı, birbirini anlamayı giderek zorlaştırdığı bir dünyada Pss Pss, her yaştan seyirciyi sessizce anlaşmanın verdiği güven duygusuyla kuşatıyor: Camilla ve Simone’nin yalnızca beden, mimik ve jestle kurduğu cümleler, duyguların evrenselliğine dair bir pencere açıyor. Sessiz sinemanın en büyük isimleri Charlie Chaplin ve Buster Keaton’ın tarz ve tavrından izler de taşıyan oyun, dönemin estetiğini tiyatro, sirk ve clown ile birleştiren yepyeni, özgün ve ender rastlayabileceğiniz bir performans.
Cirque du Soleil Ödülü de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanında ödüller alan Pss Pss, mizahın taşları yerinden oynatma gücü hakkında bir oyun. Sahnede iki karakter, iki çağdaş clown, soluksuz izleyeceğiniz, bir saat sürecek bir mutluluk tünelinde size eşlik etmek için bekliyor.

Yaklaşık 65’ sürer; ara yoktur.
- 7 yaş sınırı vardır.

- 7 yaş sınırı vardır.- Seyircilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösteriye geç gelen seyirciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.- Gösteriye başlangıç saatinden en az 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna ve vestiyere kabul edilmeyecektir.- Gösteri sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.- 7-12 yaş arasındaki izleyicilerimizin etkinliğe bir refakatçi eşliğinde katılmaları zorunludur.- Öğrenci bileti alan seyircilerimizin kontrol için, geçerli öğrenci kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz.- Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.- Elde olmayan nedenlerle gösteri mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Elde olmayan nedenlerden dolayı gösteri programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.Bilet satış ve kullanım koşulları için lütfen okuyunuz: www.iksv.org/tr/bilet-satis-ve-kullanim-kosullari

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT