Rapunzel

Tarihler: 04 Şubat 2022 Cuma ~ 04 Şubat 2022 Cuma 04 Şubat 2022 13:00

Yer: Akasya Kültür Sanat

Ücret: 1. Kategori - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Akasya, 3. Kat :Kültür, Sanat ve Sinema Katı / Acıbadem Üsküdar İstanbul

Web: http://www.akasyakultursanat.com/

E Posta: info@akasyakultursanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2022 ~ Şub 4, 2022
Rapunzel  Grim Kardeşler ‘in    derlediği masallar içeresinde en sevilen masallar  arasındadır.  Bu  masal Grimm Kardeşler    sayesinde  tüm  dünyaya  yayılmış, oldukça çok sevilmiş pek çok filme, roman  tiyatro ve öykü uyarlamalarına, çizgi filmlere     konu  olmuştu Tiyatro Alkış’ın sahneye koyduğu tüm masallar çocuklar daha iyi sindirebilsin diye Oktay Şenol  farkıyla yumuşatılmış ve uyarlanmıştır.

Cadı Rapunzel'i kaçmaması için bir ormanın göbeğindeki yüksek ve merdivensiz bir kuleye kapatır. Buraya her ziyaretinde kulenin tepesine çıkabilmek için Rapunzel'in seneler içinde kulenin tepesinden yere dek uzayan örgülü sarı saçlarını tıpkı bir merdiven gibi kullanmaya başlar.

- Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır. “HES Kodu sorgula” bölümünden ‘’riskli değildir’’ sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve konser süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.- Her yaş çocuk bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT