Red Light Kışı

Tarihler: 10 Aralık 2019 Salı ~ 10 Aralık 2019 Salı 10 Aralık 2019 20:30

Yer: UNIQ Box

Ücret: 1. Kategori - 89.00 TL 2. Kategori - 69.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2019 ~ Ara 10, 2019
Red Light Kışı, 10 Aralık'ta, Uniq Box'ta!

Yazan: Adam Rapp
Yöneten: Edip Tepeli
Çevirmen: Ayşecan Tatari, Edip Tepeli
Oyuncular: Matt-Gün Koper
Christina-Ayşecan Tatari
Davis-Ali Yoğurtcuoğlu
Sahne Tasarım: Cihan Aşar
Işık Tasarım: Ataberk Öğe
Müzik: Çiğdem Erken
Dramaturg: Melisa Kesmez
Hareket Tasarım: Gizem Erdem
Yardımcı Yönetmen: Abdullah Cersel
Asistan: Nilüfer Doğruel, Murat Göçmez

Amsterdam’ın seks vitrinleriyle ünlü Red Light sokağında bir hostel odasında iki genç adam ve bir geceliğine kiralanmış güzel bir kadın... Amerikalı yazar Adam Rapp’in kaleminden, bir yarısı Amsterdam’da diğer yarısı New York’ta geçen, bir modern zaman masalı…
Hayatımıza giren her yabancı bir parçasını bırakır bizde; fark etsek de etmesek de her karşılaşma değiştirir bizi, her yeni insan başka bir kilidi zorlar içimizde. Bazen daha derindir bıraktıkları iz, bazen de tersine öylece kayıp giderler içimizden. Peki ya biz, bıraktığımızı sandığımız tesiri mi bırakırız başkalarında? Bir karşılaşmanın kaç anlamı, kaç yansıması vardır sahiden? Ânın ağırlığını aynı mı tartar bütün kalpler?

Christina: Nasıl bitiyor oyun?
Matt: Bilmiyorum. İçim kendi kendine bitmesinden yana. Ama gerçek hayatta hiç böyle olmuyor, değil mi? Christina: Belki de kendi kendine bitmesine izin vermelisin.
Matt: Belki de…

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Belirtilen saat etkinlik başlangıç saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti kapasiteyle sınırlıdır ve öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekebilir.- MEF Üniversitesi Özel İndirimi bileti alanlar kurum kimliklerini yanında bulundurmalıdır.- MEF Üniversitesi Özel İndirimi sadece web sitesi üzerinden yapılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT