Remote Istanbul

Remote Istanbul

Tarihler: 08 Aralık 2022 Perşembe ~ 11 Aralık 2022 Pazar 17:00

Yer: Beykoz Kundura sahne

Ücret: Standart - 120 TL, Öğrenci - 80 TL

Nereden Alınır: https://www.beykozkundura.com/

Adres: Yalıköy Mahallesi, Süreyya İlmen Cd. No:1 Beykoz İstanbul

Telefon: (0216) 323 31 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2022 ~ Ara 11, 2022

Yapay zekâ İpek’in sesi ve komutuyla Kadıköy’de sıradışı bir şehir yolculuğuna çıkartan Remote İstanbul, Kundura Sahne ve Lita Yapım Evi yapımcılığında üçüncü kez İstanbul’da.

Belgesel tiyatronun öncü Alman grubu Rimini Protokoll’ün dünya metropollerine özel tasarladığı ve Berlin, Milano, Moskova, Taipei gibi 50’den fazla şehirde sahnelenen performansı “Remote X”in İstanbul uyarlaması olan Remote İstanbul, şehri sahneye ve oyunun başrol oyuncusuna dönüştürüyor.

Şehirle kurduğumuz bağı görsel olduğu kadar işitsel olarak da güçlendirecek oyun; İstanbul ile ilişkimize yeni gözlerle bakmaya ve onu anlayarak yeni bir momentum yaratmaya davet ediyor.

17 Kasım-11 Aralık 2022 tarihleri arasında Perşembeden Pazar’a, dört gün boyunca Kadıköy’de gerçekleşecek Remote İstanbul, şehre başka gözlerle bakmak ve İstanbul’un nabzını duymak isteyenleri bekliyor.

Oyun dili Türkçedir.

RIMINI PROTOKOLL Alman tiyatro grubu Rimini Protokoll, 2000 yılında Helgard Haug, Stefan Kaegi ve Daniel Wetzel tarafından kuruldu. Çalışmalarında gerçekliğe yeni bir bakış açısı katarak tiyatronun anlamını genişleten ekip; tiyatro dışında bilgi ve becerilere sahip uzmanlarla birlikte çalışarak sahne çalışmaları, performans yerleştirmeleri ve ses oyunları geliştiriyor. www.rimini-protokoll.de

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT