Renkler Cumhuriyeti - Çocuk Oyunu

Tarihler: 22 Ocak 2010 Cuma ~ 30 Ocak 2010 Cumartesi 22-23-29-30 Ocak 2011 - Saat: 12:0

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Nereden Alınır: Cadde Bosatn Kültür Merkezi Gişe ve Bilet Gişe Tlf: 0216 467 25 68

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2010 ~ Oca 30, 2010

Tiyatro Çisenti, sadece çocukların değil yetişkinlerin de büyük keyif alacağı oyunu “Renkler Cumhuriyeti” ile perdelerini açıyor. Enver Aysever`in 1998 yılında yazdığı oyunla yeniden seyircisiyle buluşma heyecanı taşıyan Tiyatro Çisenti, çocukların aileleriyle birlikte izleyebileceği bir prodüksiyon hazırladı.

“Renkler Cumhuriyeti” oyunu, Renkler Krallığı`nda geçmektedir. Ülkeye Kral olmaya çalışan Kötü Kalpli Sihirbaz`a karşı verilen mücadeleyi anlatan oyunda Krallıktan Cumhuriyete geçiş, sürprizlerle birlikte eğitici ve eğlendirici bir dille yorumlanıyor.

Yönetmenliğini Ünsal Sicilli, Müziklerini Caner Anar, Dekor ve Kostüm Tasarımını Şirin Dağtekin, Koreografisini İpek Değer`in yaptığı oyunda, Umut Altunordu, Bilsev Anar, Özkan Ayalp, Gökhan Daldık, Aylin El, Mustafa Ergin ve Zeynep Uçucu rol almaktadır. “Renkler Cumhuriyeti” 15-16-22-23-29-30 Ocak 2011 tarihlerinde saat 12:00`de, Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) büyük salonda seyredilebilinir.

Tiyatro Çisenti, çocuk gelişiminde sanatın eğitici, eğlendirici ve sosyalleştirici gücüne olan inancıyla uzun yıllardan bu yana, başarıyla sahnelen ve büyük beğeni toplayan, birçok özgün çocuk oyunuyla Türkiye`nin dört bir yanında, yüz binlerce çocukla buluştu. Bu oyunların bazılarını, sanatı ve kültürü destekleyen kurumların katkılarıyla gerçekleştirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT