Ruhiye

Ruhiye

Tarihler: 01 Aralık 2018 Cumartesi ~ 01 Aralık 2018 Cumartesi 01 Aralık 18:30 - 01 Aralık 20:30

Yer: Adahan İstanbul

Ücret: Öğrenci Biletleri 10 TL - Sadece anagişelerden satılacaktır. Tam - 61.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2018 ~ Ara 1, 2018
22. İstanbul Tiyatro Festivali, 17 Kasım-4 Aralık tarihlerinde sizlerle buluşuyor.

HAREKET ATÖLYESİ TOPLULUĞU

Yazan
: Hareket Atölyesi Topluluğu 
Genel Sanat Yönetmeni: Zeynep Günsür 
Dramaturji: Hareket Atölyesi Topluluğu 
Hareket Düzeni: Hareket Atölyesi Topluluğu 
Hareket Yönetimi: Deniz Yamanus, Ece Ulutan Yüceil 
Kostüm, Nesne Tasarımı ve Yerleştirme: Leyla Okan 
Ses ve Müzik Tasarımı: Erdem Akyatan, Ece Ulutan Yüceil (Özgün Müzik: Neveser Kökdeş, “Hayâl Ufkunda Uçan Binbir Renkler”, Solist: Zeynep Yazıcı/Alaturka Records) 
Işık Tasarımı: Alev Topal 
Görsel Tasarım: Tolga Yüceil 
Görsel İmgeler: Gülsu Okay, Ece Ulutan, Zeynep Günsür 
Oynayanlar: Ece Ulutan Yüceil, Deniz Yamanus, Gizem Erman Soysaldı, Gülsu Okay, Leyla Okan, Nilgün Büyükgökçesu, Sibel Günsür, Zeynep Günsür

Teşekkürler Nnaco, Kii3dört Dans Okulu, Kadir Has Üniversitesi

Farklı yaş ve alanlardan kişileri 19 yıldır hareket tiyatrosuyla buluşturan Hareket Atölyesi’nden, içine sıkıştığımız rutinden çıkıp “paralel bir evrene” geçmeye davet eden bir oyun... İcracılar tanımsız kolektif bir dişi varlığı araştırırken, hayal ettikleri evrenin diliyle konuşuyor. Seyirci, bir “kadınlar kabilesi”nin yaratımı olan Ruhiye’den hemen önce, oyunun evreniyle, fotoğraflar, hareketli görüntüler ve baskı gibi işler eşliğinde tanışacak.

Öğrenci Biletleri 10 TL
Yaklaşık 40’ sürer; ara yoktur. 

- Gösteriye başlangıç saatinden en az 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna ve vestiyere kabul edilmeyecektir.- Seyircilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösteriye geç gelen seyirciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.- Gösteri sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.- Önerilen gösteriler dışında 7 yaşından küçük çocukların gösterilere getirilmemesi rica olunur.- Öğrenci bileti alan seyircilerimizin kontrol için, geçerli öğrenci kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz.- Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.- Elde olmayan nedenlerle gösteri mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Elde olmayan nedenlerden dolayı gösteri programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Tüm gösteri mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans hazır bulunmaktadır.- Bilet satış ve kullanım koşulları için lütfen okuyunuz: www.iksv.org/tr/bilet-satis-ve-kullanim-kosullari

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT