Şahane Düğün

Tarihler: 02 Aralık 2008 Salı ~ 02 Aralık 2008 Salı 2 Aralık Salı Saat 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Yunus Emre Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 28,50 YTL, Öğrenci: 23,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Yunus Emre Kültür Merkezi Gişe

Adres: Ataköy 9.kısım, Atrium yanı, Ataköy İstanbul Ataköy İstanbul

Telefon: 0212 661 38 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2008 ~ Ara 2, 2008

Asuman Dabak Tiyatrosu’ndan yeni bir kahkaha fırtınası
Asuman Dabak Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Şahane Düğün” tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu. Robin Hawdon’un yazdığı, Usta tiyatrocu Haldun Dormen’in yönettiği oyunda Asuman Dabak’ın yanı sıra televizyon ve tiyatro dünyasından tanıdığımız usta isimlerde de rol alıyor.

Robin Hawdon tarafından kaleme alınan “Şahane Düğün”’ün yönetmenliğini usta tiyatrocu Haldun Dormen’in üstlendi. Evlilikte mantık ve aşkı sorgulayan sıcacık duygusal bu komedinin başrollerini Asuman Dabak ve Ziya Kürküt oynuyor. Oyunun konusu şöyle:

Ömür boyu sürecek bir ilişkinin başlayacağı nikah günü Damat Bill (Ziya KÜRKÜT), balaylarını geçirecekleri otel odasında hiç tanımadığı bir kızla uyanır. Ve gelinliğini giymek için nişanlısı Rachel (Tuna ARMAN) odaya gelmek üzeredir. Durumu kurtarması için sağdıcı Tom`dan (Ufuk ÖZKAN) kızın onunla olduğunu söylemesini ister. Fakat Tom`un yeni kız arkadaşı Judy (Mehtap Bayri), sevgilisinin en yakın arkadaşları ile tanışmak üzere nikaha katılacaktır. Tom ve Bill bu karmaşık durumu düzeltmeye çalışırken, oda hizmetçisi Julie (Asuman DABAK), gelinin annesi Daphne (Bedia ENER) ve dayısı Max’in de (Atilla IRGILATA) dahil olmasıyla olaylar işin içinden çıkılmaz hale gelir.

Yöneten: Haldun DORMEN
Yazan: Robin HAWDON
Çeviren: Özcan ÖZER
Dekor: Ümit BİRSEL
Oyuncular: Asuman DABAK, Ziya KÜRKÜT, Tuna ARMAN, Ufuk ÖZKAN, Bedia ENER ve Mehtap BAYRİ, Atila IRGILATA…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT