Şen Makas

Tarihler: 23 Ocak 2019 Çarşamba ~ 23 Ocak 2019 Çarşamba 23 Ocak 2019 20:30

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: 1. Kategori - Tam 78,50 - Öğrenci 58,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2019 ~ Oca 23, 2019
Guiness Rekorlar Kitabı’na geçen “Şen Makas” tiyatro oyunu severlerle buluşuyor.

Tiyatrokare, 18 Şubat tarihinden itibaren Türk Tiyatrosu’nda henüz eşine rastlanmayan bir interaktif komediyi sahnelemeye hazırlanıyor. Şen Makas'ta seyirciler bir kuaför salonundaki olayın tüm ayrıntılarına tanıklık ederek, hem oyuna katılıyorlar, hem katıla katıla gülüyorlar. Kuaför salonuna sızan katili oyunculara soru sorarak belirleyen seyircinin oy oranına göre oyunun sonu değişiyor. Her gece farklı oyun oynanıyor.

'Amerikan Tiyatro Tarihi’nin En Uzun Süreli Oynanan Oyunu' olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na geçen “ŞEN MAKAS”,  Boston’da 1979 yılından bu yana aralıksız olarak perde açıyor. Oyun, Charlie Chaplin Komedi Ödülü alan tek oyun olma özelliğine sahip. Dünyanın tüm ülkelerinde yıllarca sahnelenen oyun, 1997 yılında Tiyatrokare’ de büyük başarıyla sahnelenmişti.

Oyunun sosyal medya kullanımının yoğunlaştırıldığı yeni versiyonu, Nedim Saban tarafından yepyeni bir yorumla Schwarzkopf  ana sponsorluğunda sahneleniyor. Özgür Yetkinoğlu’nun uyarladığı oyunda, geçtiğimiz yıl Tiyatrokare’nin “Ahududu” oyunuyla sahneye dönen Nurseli İdiz, şen bir dul kadını oynuyor. Nurseli İdiz, Veysel Diker, Tuğçe Kıltaç, Cem Güler’i sorgulayarak suçluyu bulmaya çalışıyorlar. Ünlü sunucu Jess Molho’dan da yardım alarak çözülen cinayetin komiseri ise Özgür Yetkinoğlu.

Cep telefonlarının açık kaldığı “Şen Makas”ın dekor tasarımı Anıl Ateş Işık, ışık tasarımı Mustafa Bal, kostüm tasarımı Günnur Çaras, özgün müziği  Flört Grubu’ndan Çağatay Kehribar ve Bülent Güven, koreografisi Ayşegül Sünnetçioğlu’na ait. Paul Portner’in yazdığı, Nedim Saban’ın yönettiği komedinin yardımcı yönetmeni Ebru Saçar Aktaş.


Oyun hakkında detaylı bilgi www.senmakas.com ve tiyatrokare.com.tr sitelerinden alınabilir. Telefon: (212) 2434485 

Yazan: Paul Pörtner 
Uyarlayan: Özgür Yetkinoğlu
Yöneten: Nedim Saban

- Öğrenci biletlerinin girişte öğrenci kimlik kartı ibrazı mecburidir.- Öğrenci kartı ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır.- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT