Seni Unutmak İstemedim ki

Tarihler: 28 Şubat 2021 Pazar ~ 28 Şubat 2021 Pazar 28 Şubat 2021 22:59

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 1. Kategori - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2021 ~ Şub 28, 2021
Seni Unutmak İstemedim ki tiyatro oyunu, sizlerle.

11 yıllık bir evliliği ayakta tutmak için en fazla ne yapardınız? Mesela sırf karınızı mutlu etmek için hamile kalır mıydınız? 
Kadınlar aslında ne ister? Erkekler bu isteklerin ne kadarını doğru anlar? Madem evlilik uzun bir oyun o zaman haydi oynamaya başlayalım ama kurallara dikkat edin zira bazıları size çok da uymayabilir. Temaşa Gösteri Sanatları uzun ömürlü bir evliliğin tarifini sizler için yaptı....

Yazan Yöneten : Kayra Şenocak
Dekor: Nazmi Karabacak
Müzik: Derya Samur
Ses ve Işık: Samet Yazgı
Kostüm: Nuray Saraçoğlu
Afiş Foto : Eren Yiğit
Afis Tasarım : Mopp Ajans
Oyuncular:
Ferdi Akarnur
Kayra Şenocak
Dost Elver
Pelin Öztekin

- Online etkinlik 26 Şubat 20:30 - 28 Şubat 2021 23:59 tarihleri arasında izleme hakkı sağlar.- Online gösterim 26 Şubat 20:30 itibariyle başlayacaktır ve www.seyretix.com adresinden yayınlanacaktır. İlk gösterim bittikten 15 dakika sonra belirtilen tarih aralığında gösteri tekrar izlenebilecektir.- Online gösterimin biletini sadece web sitemizden satın alabilirsiniz.- Organizatör yayın tarihlerini değiştirme hakkına sahiptir.- Gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izleme kodunuz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer almaktadır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Biletix'ten almış olduğunuz online etkinlik izleme kodunuzu, seyretix'de bulunan access kod (erişim kodu) alanına yazarak yayını izleyebilirsiniz.- Etkinlik izleme kodunuzun size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Yayının kalitesi internet hızınıza göre otomatik olarak ayarlanmaktadır, eğer dilerseniz player üzerinden yayın kalitesini değiştirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT