Sermet Erkin ile Gülelim, Eğlenelim

Tarihler: 06 Aralık 2009 Pazar ~ 27 Aralık 2009 Pazar 06-12-13-19-20-26-27 Aralık 2009 - Saat: 12:0

Yer: Profilo Kültür Merkezi - Salon 2

Ücret: 17,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Profilo Kültür Merkezi

Adres: Profilo İş Merkezi içi, Mecidiyeköy Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 217 70 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2009 ~ Ara 27, 2009

SERMET ERKİN İLE Gülmek Eğlenmek ve Öğrenmek İsteyenler

İllüzyonist Sermet Erkin, uzun bir ayrılıktan sonra İstanbul’a geri döndü!
Her yaştan çocuklar için bütün zamanların en güzel çocuk gösterisi…

10 yıldır Kocaeli’nın Karamürsel ilçesinde yaşamını sürdürürken Türkiye’nin yüzlerce ilçesinde Hollanda, Almanya, Belçika, Kazakistan, Kıbrıs gibi dış ülkelerde 1134 kez sahnelediği “Gülelim Eğlenelim Öğrenelim" adlı çocuk oyunu ile yeniden İstanbul’da!

Türkiye’nin tartşılmaz en büyük illüzyonisti olan Sermet Erkin, her Cumartesi-Pazar “Profilo Alışveriş ve Kültür Merkezi”nde yediden yetmişe tüm çocuklarla buluşuyor. Erkin, sergilediği gösteri ile çocukları salt eğlendirmek değil, onlara çevre bilinci, ateşle oynamama, büyükleri sayma, temizliğin önemi gibi pek çok konuda eğitici ve öğretici mesajlar veriyor.

Çocuk Tiyatrosu kavramı içinde sıkça başvurulan yüzeysel ve bire bir vurgulamaların tercih edilmediği oyundaki eğitici unsurlar çocuklara gizli edinim metodu ile ulaşıyor. Uygulanan bu metod, eğlence performansını kesintiye uğratmadan çocukların ilgisini kalıcı kılıyor. Her yaştan çocuklarla birlikte büyükleri de eğlendirebilme başarısını gösteren oyun Nuray Erkin tarafından kaleme alındı.

‘Gülelim Eğlenelim Öğrenelim’ oyunu müzik, palyaço, jonglör, kukla ve bir birinden heyecanlı ve ilginç illüzyon oyunlarının bir arada olduğu, varyete tarzını içeren revü görünümü ile, Türkiye’de eşi olmayan ve Sermet Erkin dışında kimsenin sunmadığı bir tarzı ortaya koyuyor.

Sermet & Nuray Erkin’in yanı sıra Palyaço Koko, Kadir Akmaca ve Tavşan Pufi’nin oynadığı ‘Gülelim Eğlenelim Öğrenelim’i sakın kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT