Sihirbaz Kubilay QB Tunçer

Sihirbaz Kubilay QB Tunçer

Tarihler: 21 Mayıs 2016 Cumartesi ~ 21 Mayıs 2016 Cumartesi 21 Mayıs 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Stüdyo

Ücret: Tam 50.00 TLÖğrenci 35.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2016 ~ May 21, 2016
Sihirbaz Kubilay QB Tunçer, Zorlu Performas Sanatları Merkezi Stüdyo Sahnesi'nde...

Seyirci, cebinden çıkardığı 200 liraya bir imza atar. Para herkesin gözü önünde yakılır. Başka bir seyirci, başından beri elinde bir kese tutmaktadır. Keseyi açar. İçinde bir limon vardır. Limonu kendi elleriyle keser. İlk seyircinin yanan imzalı parası limonun içindedir. Seyirciler gerçek kişilerdir. Daha önceden yapılmış bir anlaşma yoktur. Üstelik bütün bunlar olup biterken diğer seyirciler sihirbaza dokunacak kadar yakın oturmaktadır. Böyle bir oyun görseniz şaşırmaz mısınız? 

O zaman, Kubilay QB Tunçer'in sihir şovuna gelmelisiniz. Çünkü 70 dakika boyunca, bunun gibi birbirinden akıl almaz oyunlara tanık olacaksınız. 

Kubilay QB Tunçer'in sihir şovu benzersiz bir gösteri... 10 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de ve yurt dışında aralıksız sürüyor. QB Tunçer'e Merlin Ödülü kazandıran bu şov, seyircilerin katılımıyla gerçekleşiyor. İçinde bol miktarda komedi ve sürpriz var. Ustalık düzeyindeki sihir oyunlarının en önemli özelliği seyirciye çok yakın bir mesafeden yapılıyor olması. Hatta bazı oyunlar seyircinin elinde gerçekleşiyor.

Bu, bir aile gösterisi... Her yaştan izleyici oyunlara katılabiliyor. Seyirciler, yaklaşık 70 dakika boyunca büyülü bir hava soluyorlar. Sahnede dekorlar, ya da büyük efektler bulunmuyor. Her şey çok sade ve çok gerçek. Böylelikle sihir oyunlarının etkisi artıyor. 

Gösteri şimdiye dek onbinlerce seyirciyle buluştu. Hakkında sayısız haber yayınlandı. Las Vegas'tan Sydney'e birçok ülke dolaştı. Ard arda sıralanmış sihir oyunlarından çok daha fazlasına sahip bir gösteri bu. QB Tunçer'in yarattığı bir karakter ve dramaturjik bir bütünlük var. Özetle, yıllar içinde denenmiş ve sınanmış bir şov...

- Yerler numarasızdır.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- 12 yaş ve üzeri için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT