Sihirli Oyuncaklar - Çocuk Oyunu

Tarihler: 07 Ocak 2012 Cumartesi ~ 07 Ocak 2012 Cumartesi 16:30-18:00 - Saat: 16:30

Yer: Galleria Çocuk Sahnesi

Adres: Galleria AVM, Ataköy Sahil Yolu Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 559 95 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2012 ~ Oca 7, 2012

Galleria’nın her hafta düzenlediği kültür sanat etkinlikleri yeni yılda da hız kesmeden devam ediyor. Galleria Çocuk Sahnesi’nde 07 Ocak Cumartesi günü sahnelenecek “Sihirli Oyuncaklar” isimli çocuk müzikaliyle miniklere ve ailelerine neşeli haftasonları yaşatmayı sürdürüyor.

Yaşam ve eğlence merkezi Galleria’nın çocuklar için düzenlediği etkinlikler 2012 yılında da devam ediyor. Her cumartesi günü 16:30-18:00 saatleri arasında minikler için özel olarak kurulan Galleria Çocuk Sahnesi’nde, Altınok Tiyatrosu’nun deneyimli ekibinin hazırlayıp sunduğu eğitici ve öğretici oyunlar miniklere dansın ve müziğin hüküm sürdüğü benzersiz bir haftasonu yaşatıyor.

Galleria Çocuk Sahnesi’nde 07 Ocak Cumartesi günü sahnelenecek “Sihirli Oyuncaklar” adlı çocuk müzikalinde her yeni başlangıcın yeni bir umut olduğu anlatılıyor. Bu düşünceden yola çıkılarak hazırlanan oyun çocukların hayal dünyalarını geliştirmelerine yardımcı olurken bir yandan da her yılbaşında büyük umutlarla beklenen Noel Baba kavramı da açıklanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT