Sinafi Trio Konser

Sinafi Trio Konser

Tarihler: 15 Şubat 2020 Cumartesi ~ 15 Şubat 2020 Cumartesi 15 Şubat 2020 22:00

Yer: Kılçık Mekan

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Karadut Sok. No:14/1 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0538 399 39 12

Web: http://tiyatrokilcik.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2020 ~ Şub 15, 2020
Sinafi Trio Konser, 15 Şubat'ta  Kılçık Mekan'da sizlerle...

"Mitolojide Iho ile ilgili anlatılan hikayelerden birinde, Iho, Pan’ın aşkını reddeder. Pan, reddedilmiş ve kızmış haliyle etraftaki çobanları baştan çıkarır. Aklı başından giden çobanlar bir gözü dönmüşlük halinde Iho’yu öldürürler ve vücudunu paramparça edip etrafa saçarlar.

Gaea, (Yeryüzü), Iho’nun dağılmış vücudunun parçalarını biraraya toplar ve onları gömer. Iho’nun bedeninden arta kalanlar Iho’nun duyduğu her sesi tekrar edebilme yetisine hâlâ sahiptirler. Iho’nun sesi, çağlar boyunca Anadolu topraklarının içinden, sesler, müzik, şiirler ve bu toprağın kadınlarının hikayeleri olarak yankılanmaya devam eder.

Kız evlat; dul ; göz bebeği; âşık; inatçı; ömrü güme gitmiş; dalgacı; afet; ter ü taze; bekâr, kadın ve Iho binbir biçimde hep ortak bir hikayeyi anlatırlar: Anadolu kadınının hikayesi

Sinafi Trio 2014 yılında İstanbul’da tanışan üç Yunan kadın müzisyen tarafından kuruldu. Bir grup olarak, İstanbul’un meyhane ve barlarında çalarak soundlarını oluşturdular. Yerel müziği ve hikayelerini dinleyerek, bu coğrafyanın müzikal zenginliğine , bu müziğin hassas ve karmaşık yapısına kulak verdiler.

Grubu oluşturanların kendi şahsi hikayelerinin  perspektifinden görünen haliyle  ve kendi estetik algılarının şekillendirdiği biçimiyle bir kaydı bu hikayeleri yeniden yorumladıkları bir album çıkardılar. İHO. Müzikleriyle, Anadolulu Iho’nun bir zamanlar dinlemiş olduğu bütün hikayeleri kulağımıza fısıldıyorlar. Sanki o hikayeleri onlara Iho anlatmış gibi, sanki onlar da Iho’yu kendi kulaklarıyla dinlemiş gibi…"

- Bilet aldıktan sonra 05383993912 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmanız zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT