Sir-Ayet - Ölü Doğan

Tarihler: 15 Eylül 2021 Çarşamba ~ 15 Eylül 2021 Çarşamba 15 Eylül 2021 12:30

Yer: Boğaziçi Sinemaları

Ücret: Tam 20.00 TL, Öğrenci 18.00 TLHalk Günü 18.00 TL (Pazartesi-Perşembe)Sabah Seansı 18.00 TL (12:30 öncesi seanslar için geçerlidir. Halk Günleri hariçtir.)Şehit Yakını - Gazi 18.00 TL65 yaş üstü 18.00 TLEngelli İndirimi 18.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2021 ~ Eyl 15, 2021
Sir-Ayet: Ölü Doğan, beş yıl önce kaybettiği annesini sürekli rüyalarında görmeye başlayan ve anlam veremediği farklı olaylara da maruz kalan Hazal'ın, bu durumun üzerine gidip araştırmasıyla başından geçenleri konu ediniyor. Bir klinikte doktor olan Hazal beş yıl önce kaybettiği annesini çok sık rüyalarında görmeye başlar. Gördüğü rüyalarda annesi kötü ve korkunç bir haldedir. Hazal evinde de anlam veremediği bazı gizemli işaretler ve sesler duymaya başlar. Bu durum psikolojisini günden güne bozmaktadır. Kendisi gibi doktor olan en yakın arkadaşı Şenay’da Hazal’ın son dönemlerdeki değişiminin farkındadır. Şenay ve Hazal birlikte Şenay’ın annesini ziyarete giderler, Hazal’ın sorunlarını dinleyen Şenay’ın annesi Hazal’a, bu konulara oldukça hakim olduğuna şahitlik ettiği yaşlı bir şifacı kadına gitmesini tavsiye eder. Şifacı yaşlı kadın, sorunlarından kurtulabilmesi için Hazal’a yol gösterir ve artık Hazal geri dönülmesi mümkün olmayan korku dolu bir yolculuğa başlar.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.- İşletmeci salon ve seans değişikliği yapma hakkına sahiptir.- 13 yaş ve üzeri izleyici yaş kitlesi içindir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT